Rochia răzbunării sau ochelarii Matrix – cele mai îndrăznețe look-uri alese de familia regală britanică

Viața la curtea regală nu este atât de ușoară și simplă cum ne-ar părea. Pentru a-și sublinia poziția în societate, prinții, prințesele, ducii și ducesele trebuie să respecte multe reguli vestimentare. Desigur, citatul: „regulile sunt pentru a fi încălcate” este și pe placul familie regale.

Astăzi vrem să vă arătăm câteva momente când membrii cele mai cunoscute familii din lume au uitat de reguli sau pur și simplu au fost mai îndrăzneți decât sunt în mod normal.

Blugii rupți purtați de Meghan

În fotografia de mai jos avem prima apariție oficială (2017) a Prințului Harry alături de Meghan Markle. Pe atunci Meghan încă nu era oficial membru al familie regale, dar chiar și așa blugii ei rupți au atras toate privirile și au fost catalogați drept o alegere îndrăzneață pentru o viitoare ducesă.

P.S era clar din start că Megan nu va fi un membru obișnuit al familiei regale 🙂

Rochia răzbunării

Această apariție rămâne a fi una iconică. În anul 1994 și în ziua în care la tv s-a dat despre infidelitatea Prințului Charles, Diana a ales să se răzbune în cel mai frumos mod – arătând de milioane.

Prințesa Diana a participat chiar în acea seară la un eveniment și a ales o rochie foarte sexy semnată de Christina Stambolian. Legendele spune că prințesa trebuia să îmbrace o rochie Valentino, dar a făcut altă alegere chiar în ultimul moment. Rezultatul? Istorie!

Rochia îndrăzneață în scop caritabil

Înainte de toate trebuie să menționăm că această rochie a fost purtată de Kate Middleton înaine de a se căsători cu Prințul William. O dată cu anunțarea logodnei oficiale dintre cei doi, fotografia de mai jos a devenit virală. Kate a îmbrăcat această rochie transparentă la o prezentare de modă în scop caritabil.

Ochelarii Matrix

Garderoba prințesei Anne nu se deosebește prea mul de cea a Reginei. Costume, rochii paltoane – toate cu un croi elegant. Apariția din 2018 a prințesei Anne cu o pereche de ochelari „Matrix” a șocat pe mulți. Îi stă bine, nu? 😀

Rochia din satin (un trend nu doar astăzi)

Diana și-a făcut singura apariție la Gala Met în 1996, la câteva luni după ce divorțul ei fusese în sfârșit oficializat. Rochia Dior a încălcat aproape toate regulile din protocolul regal.

Kate și paietele

Să ne mai întoarcem o dată la Kate Middleton, care era ceva mai îndrăneață pe vremea când nu era căsătorită. Viitoarea ducesă avea 26 de ani și mergea în club după absolvirea facultății.

Bluză turcoaz, pantaloni galbeni, cizme negre și ciorapi roz… Astăzi cu siguranță nu mai avem șanse să o vedem așa pe viitoare regină.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin