Serialele care îți vor încălzi serile reci de toamnă

Toamna și-a intrat în drepturi, iar noi ne-am căutat în dulap hainele călduroase și moi. Vara sunte puși pe distracție și ne petrecem serile cu prietenii la terasă, toamna în schimb preferăm patul moale și cald. Noi îți venim în ajutor și îți prezentăm serialele acestei toamne. Unele sunt deja lansate și te așteaptă, altele urmează să fie lansate.

Lord of the Rings: The Rings of Power

Dacă ești fan „Lord of the Rings”, atunci acest serial îți va trezi curiozitatea.

Evenimentele din serialul care va avea opt episoade în primul sezon au loc cu mii de ani înainte de cele prezentate în filmul The Fellowship of the Ring (deci nu îl vom vedea pe Frodo și nici pe Legolas).Potrivit surselor, bugetul pentru această producție a fost de 1 miliard de dolari. 

Interview With the Vampire

Vorbim despre un remake al celebrului film din 1994 când Brad Pitt și Tom Cruise au fost în rolurile principale. Unele detalii au fost modificate și modernizate. Interviul este acum pentru un podcast, chiar în timpul pandemiei de COVID-19, în timp ce protagonistul Louis de Pointe du Lac este un bărbat de culoare, interpretat de Jacob Anderson, cunoscut pentru rolul din Game of Thrones.  Premiera are loc pe 2 octombrie. Rămâne de văzut daca va avea la fel de mult succes ca originalul.

The Idol

Sam Levinson, creatorul serialului de mare succes Euphoria, și artistul The Weeknd s-au unit și au creat un serial mai neobișnuit. Din trailer ni se spune că este vorba de cea mai neplăcută poveste de dragoste de la Hallywood.

Rolurile principale sunt interpretate de The Weeknd și Lily-Rose Depp. Serialul spune povestea unui guru, lider al unui cult modern, care începe o relație complicată cu o cântăreață de succes. Producția va fi difuzată de HBO.

The Crown (sezonul 5)

Având în vedere ultimele evenimente din familia regală, sezonul 5 al serialului The Crown este așteptat cu sufletul la gură de milioane de oameni din întreaga lume. Premiera va avea loc pe Netflix, cel mai probabil în luna noiembrie. Potrivit The New York Post, noul sezon va prezenta viața familiei regale în anii 1990 și va surprinde și povestea tragică de dragoste dintre Prințesa Diana și producătorul egiptean de film Dodi Fayed. 

American Gigolo

Toamna aceasta este a remake-urilor. American Gigolo este o continuare a filmului clasic din 1980. Jon Bernthal calcă pe urmele lui Richard Gere în rolul fostei escorte masculine Julian Kane. Acțiunea din serial are loc la 15 ani după ce Kane a fost condamnat pe nedrept pentru uciderea soției unui client bogat. Proaspăt eliberat din închisoare, Julian se luptă să-și refacă viața și să se împace cu trecutul său.Acesta speră să reia legătura cu fosta sa iubită și caută răspunsuri cu privire la crima care l-a aruncat în închisoare și cine este adevăratul vinovat.

Premiera a avut loc pe 10 septembrie.

Monarch
Posibil unul dintre cele mai așteptate seriale ale toamnei, dar nu vă lăsați duși în eroare de titlul producției. „Monarch” își propune să calce pe urmele producțiilor muzicale de succes. Serialul spune povestea așa-numitei „Prime familii de muzică country”, în timp ce încearcă să-și protejeze dinastia muzicală în ciuda scandalurilor și evenimentelor neplăcute din familie.

Serialul a avut lansarea pe 10 septembrie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin