Stil de Prințesă: Kate Middleton se îmbracă de la Zara (Foto)

A te îmbrăca bine nu înseamnă a cheltui sume exorbitante. Secretul este să investim în piese clasice, să evităm trendurile sezoniere și shoppingul compulsiv. Kate Middleton (deja Prințesa de Wales) este un exemplu la acest aspect. Prințesa alege foarte des ținute din mass-market pentru a merge la evenimente publice. Desigur, Prințesa optează des pentru ținute de brand și bijuterii prețioase, dar asta nu înseamnă că arată mai puțin bine în sacourile și rochiile de la Zara.

Am făcut o mică incursiune în timp și am descoperit câteva ținute de la Zara pe care Prințesa le-a purtat. Apropo, cred că vă dați seama ce favoare le face Kate Middleton acestor mici branduri. Dacă astăzi Prințesa de Wales poartă un sacou de la Zara, mâine acesta va fi sold out.

Blazer roșu (în jur de o mie de lei)

Anul trecut, Kate împreună cu soțul ei și fiul cel mare au susținut echipa de fotbal a Angliei. Pentru această ocazie, Kate a ales un blazer roșu de la Zara, care costă în jur de o mie de lei.

Bineînțeles, blazerul a devenit imediat sold out.

Rochie în Carouri (în jur de 400 de lei, 16 lire sterline)

Nu știm dacă o mai găsiți acum în scot, cert este că în 2020 a făcut furori. O rochie potrivită zilele mai răcoroase de toamnă.

Blazer Alb ( în jur de 1300 de lei)

Acest superb blazer alb poate fi o investiție inteligentă în garderoba ta. Kate l-a purtat în 2017, dar o astfel de piesă e mereu actuală. Blazerul a costat în de 70 de dolari.

Blazer albastru ( în jur de 1300 de lei)

Încă un sacou ales de Kate, de la Zara. Acesta a costat 60 de lire sterline.

Fustă animal print ( 50 de dolari – 970 de lei)

Pantaloni verzi (50 de dolari – 970 de lei)

Pe final vă mai lăsăm un pont. Reducerile la Zara sunt destul de generoase. Dacă le urmărești ai posibilitatea să îți cumperi astfel de piese la prețuri și mai mici.

Succes la cumpărături.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin