Svetlana Barbarova: „Viața m-a învățat foarte multe. Nu era deloc roz, dar o priveam prin lentile roz mereu.”

E toată zâmbet și căldură. Niciodată nu o vei auzi vorbind de rău pe cineva. În același timp, această ușoară naivitate de copil se împletește cu o putere impresionantă. Știe să ia decizii importante, să își asume consecințele, să se ridice chiar și după un eșec total, să își mențină prietenii și să dezvolte cu succes afacerea sa cu blănuri. O doamnă ce te inspiră la lucruri frumoase – Svetlana Barbarova.

1.Cea mai importantă fericire din viața mea mi-o dăruiesc copiii și activitatea profesională. Cred că e un fapt general valabil. Fericirea se mai naște din multe alte lucruri și evenimente, din micile surprize, pe care eu le ador. Surprizele care generează emoții. Îmi aduce fericire ceea ce generează o emoție, oricât de mică ar fi ea.

2.În viața mea persistă multă energie pozitivă și multă dragoste. Și aceasta depinde doar de mine, pentru că percep emoții de la tot de ce mă ating și încerc să fac totul cu dragoste. La rândul ei, energia pozitivă aprinde luminițele în priviri. Cuprind, sărut, fac complimente, mulțumesc… asta mă face și pe mine, și pe ce cei din jur mai luminoși. Prin recunoștință sinceră, îl bucurăm pe Dumnezeu.

3.O femeie vorbește foarte mult cu ochii și cu mâinile. Ea poate comunica foarte multe fără a zice un cuvânt, poate astfel și să dăruiască, și să ceară, și să mulțumească.

4.Consider că este imposibil să schimbi o persoană. Sau o primim în viața noastră, sau nu. Dar în fiecare om este o părticică de frumusețe și lumină. Încerc să descopăr această părticică și să o fac să crească prin atitudinea și afecțiunea mea. Or, oamenii mai sunt și un fel de bumerang, o să adopte de multe ori aceeași atitudine cu care îi tratezi tu.

5.Atitudinea empatică este foarte importantă în business. Ca să obții succesul și să-l menții, clienții tăi trebuie să fie deschiși față de tine, să vrea să comunice anume cu tine, să cumpere anume de la tine și să revină. Contează enorm ca ei, purtând blănurile Lana Furs, să simtă energia mea pozitivă.

_75b8444_opt
Director al „Lana Furs” Data și locul naşterii: 27 decembrie 1981, or. Bender Studii: Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică a UTM, Facultatea de Economie și Turism a ULIM

6.Viața m-a învățat foarte multe. Nu era deloc roz, dar o priveam prin lentile roz mereu. De aceea au prevalat momentele frumoase… pășesc ușor prin viață și pur și simplu trec cu privirea nereușitele, ele nu au valoare dacă nu crezi în ele. Am avut mereu noroc pentru că am crezut sincer că el va fi de partea mea. Mi s-a întâmplat să mă împiedic, să cad, dar aceste momente mi-au fost lecții. Nu repet niciodată greșelile din trecut.

7.Viața mea a mers pe asemenea căi, încât nu am ales eu domeniul în care activez. Când aveam 17 ani, am ajuns din întâmplare să lucrez ca ajutor de vânzător în sfera comerțului de blănuri, fiind încă elevă. Atunci mi s-a format acest vis – de a avea un minunat magazin cu modele exclusive de blănuri. Când nu ai un țel, nu ai spre ce merge. Îmi setez doar țeluri realizabile… deși, la 20 de ani, mi-am pus scopuri ireale pe atunci, pe care le-am și atins. Acum am un țel pe care trebuie să-l materializez la 60 de ani și sunt sigură că totul va deveni realitate.

8.Apreciez cel mai mult la un bărbat capacitatea de a fi grijuliu, protector și de a oferi siguranță. Dacă un bărbat are grijă de femeie, aceasta înseamnă că o percepe ca pe a sa. O apreciază. Bărbatul de lângă mine trebuie să fie mai puternic decât mine… așa încât, fiind alături de el, să-i simt umărul de sprijin, să-mi zboare toate fricile.

9.Când o femeie își îmbracă trupul într-o blană frumoasă, și anume în acea blană la care a visat, ea se simte regină. Ea se poartă altfel, se deschide ca o floare, ochii îi zâmbesc, e încrezută. Pe lângă asta, o blană îți oferă căldură și confort. Blănurile Lana Furs mai oferă și siguranța că sunt unice, pentru că le coasem într-un singur exemplar. La crearea fiecărui model îmi las o parte din inspirație și originalitate.

10.Pe interior toți suntem copii și, când creștem, uităm că trebuie să ne bucurăm de lucruri mărunte, percepem totul într-un mod foarte serios. Pentru a fi mulţumiţi, ar trebui să ne amintim de această capacitate pe care o au copiii, cea de a prinde fericirea.

 

Text: Doina Popa

Foto: Ion Pleş Alexandru

Abonează-te la articolele

Vip Magazin