Tatiana & Andrei Ștefăneț despre viața de părinți

Se spune că anii bisecți sunt cu adevărat speciali. Și toată omenirea pare să se fi convins de acest lucru în ultimele 12 luni. Pe lângă faptul că multe planuri ne-au fost date peste cap din cauza pandemiei, totuși pentru mulți 2020 rămâne a fi cel mai frumos cadou. Și asta pentru că anume în acest an au devenit părinți. Cum au aflat despre marea noutate, ce prenume au ales pentru bebelușii lor, cu cine seamănă aceștia, dar și ce mesaje le-ar transmite copiilor lor în ziua când vor deveni maturi cu acte în regulă, veți afla de la eroii acestui proiect. Cine sunt ei, rămâne să-i descoperiți în câteva clipe. Dar, atenție! Urmează imagini care vor stârni multe amintiri și emoții. Sunteți gata?!

 

19.03.2020
3.950 kg
53 cm

Când am aflat despre sarcină, Andrei dormea, dar eram prea nerăbdătoare, l-am trezit imediat și i-am spus noutatea. El a reacționat foarte frumos, m-a îmbrațişat şi a sărutat burtica, apoi pe mine. Seara, a făcut o adunare, în care am anunțat copiii (Dumitru şi Daniela) că vor deveni frați mai mari. Cum au reacționat??? Îmi pare rău că nu am filmat momentul. Au stat cinci minute nemişcati și cu ochii bulbucați spre noi, apoi au năvălit cu întrebările: Ce va fi: băiat sau fată? Îți este frică să naști? Dumitru zicea că îi va fi greu să se descurce cu două surioare. Își dorea un frățior.

A fost foarte greu să alegem numele. Mămică își dorea Laurenția, iar tăticul – Iuliana. Dar micuța noastră a venit pe lume de Sf. Daria. Şi am decis să o numim Daria, pentru că, într-adevăr e un dar de la Dumnezeu. În special pentru Daniela, ce visa demult la o surioară.

Este prea micuță să înțelegem ce talente are, dar cu siguranță știm că adoră muzica. Dacă cei doi copii mai mari seamană cu tata, de data aceasta Daria e leită mamei.

Poate că din acest motiv îi place pianul atât de mult, eu fiind profesoară de pian, reacționa încă din burtică atunci când elevii cântau la acest minunat instrument, iar atunci când cineva cântă prin casă cu vocea, Daria încearca să gângureasca și ea. Zi de zi, ne uimește prin tot ceea ce face! E atât de curioasă!

Sperăm că vom reuși să ne isprăvim cu această misiune nobilă de a fi părinți. 2020 a fost o adevărată provocare pentru mulți. Copiii noştri vor cunoaște o altă viață și o altă realitate, dar e și anul care ne-a adus și vești bune, iar Daria e dovada!

Orice s-ar întâmpla în viață, să nu-ți pierzi niciodată speranța! Oriunde ai fi, păstrează în inimă și în suflet sfatul părinților tăi.
Și nu uita să lupți mereu pentru visul tău!

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin