Tatiana Golea – Business | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Cofondator Azart;
Data și locul nașterii: 22.07.1986, r-nul Cantemir
Studii: Economice
Coordonare: Iuliana Mămăligă
Foto: Arhiva personală

Tatiana Golea a făcut din rețeaua de magazine AZART un sinonim al celor mai stilate ținute și al celor mai cunoscute branduri europene. Cumpărătorii pot să se răsfețe cu o gamă variată de piese vestimentare, accesorii sau încălțăminte la prețuri accesibile. Chiar și pe an pandemic, Tatiana a visat curajos să lanseze magazine, pentru că doar cei care luptă cu riscurile de pe aceeași treaptă pot simți adevăratul gust al victoriei.

ANUL 2020 a fost unul intens, neașteptat, cu multe angoase, dar în același timp a fost frumos. Atunci când crezi că nu va merge, exact atunci a mers. A fost o percepţie a mea, care în timp s-a consolidat. Am acționat exact după cum am simțit și nu am dat greș. Toate acţiunile întreprinse au fost un asalt de la extaz la agonie şi invers. Anume această stare de lucru ne-a motivat să depăşim cu excelenţă orice obstacol.

CEA MAI IMPORTANTĂ REALIZARE DIN VIAȚA NOASTRĂ cu siguranţă este familia. În cazul meu, pot afirma că am două, una – acasă, care, indubitabil, este piedestalul meu, cea care mă înalță și îmi dă aripi, iar cealaltă – este reţeaua de magazine AZART, unde am depus efort constant timp de șapte ani pentru a consolida o echipă bine închegată. Este pilonul meu de sprijin, o echipă profesionistă, devotată, sârguincioasă şi foarte perspicace, care mă susţine în tot ceea ce fac, iar aceasta îmi oferă încredere şi o poftă de creaţie continuă. E mare bucurie pentru inima mea să se înconjoare de oameni dornici de a învăța, de a se implica și de a oferi zâmbete într-o perioadă când ne-a lipsit starea de bine de cele mai multe ori.

EU SUNT O FIINȚĂ SCHIMBĂTOARE. Azi pot fi o furtună, mâine – un soare, poimâine – un gând, o rachetă ce este gata să decoleze indiferent de circumstanțe. Depinde de energia transmisă şi de persoanele cu care interacţionez. Deşi oamenii din cursul vieţii noastre nu sunt întâmplători, sunt recunoscătoare că am în jurul meu oameni buni şi oneşti. Doar grație emoțiilor pozitive și energiei transmise ajungem să ne facem remarcați, simțindu-ne bine acolo unde ne aflăm, îmbinând utilul cu plăcutul, oferind și primind înzecit.

IDEEA DE AFACERE A FOST O NEBUNLOASĂ PENTRU NOI. Ştiam că vrem să dezvoltăm ceva la noi în ţară, să formăm o „familie grandioasă”. Dar totul a explodat atât de rapid, încât nici nu am simţit că imposibilul s-a produs. Escaladarea propriu-zisă în afacere este cel mai plăcut, dar şi cel mai dificil traseu de parcurs. A fost un imbold care ne-a transmis şi mai multă încredere, ne-a confirmat faptul că noi putem şi vom reuşi, pornind de la premisa că obstacole există şi vor exista mereu pentru cei curajoși și temerari.

LECȚII IMPORTANTE… Nu trebuie să ne sperie barierele, trebuie să muncim mult şi să fie setate corect prioritățile. Creând lucruri frumoase în jurul tău cu elan debordant și entuziasm, cu dăruire de sine și onestitate, ajungi să cunoști succesul și să fii recunoscător pentru șansa care și-a fost oferită.

AM AVUT ÎNCERCĂRI DESTUL DE ACERBE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ. Cel mai dificil a fost în timpul carantinei, magazinele fiind închise, programul de lucru a fost restricţionat, iar noi, fondatorii aveam un angajament de respectat în faţa personalului, şi anume menţinerea angajaţilor în echipă. A fost un sacrificiu demn şi dus până în pânzele albe. Ne bucurăm foarte mult atunci când putem motiva oamenii să ramână acasă, să lucreze în ţara lor și… să spere. Iar cel mai mult ne-am dorit să nu decepţionăm persoanele curajoase şi dornice de a munci cot la cot. Atunci când există empatie şi înţelegere, ne reuşeşte să depăşim orice moment dificil, excelând de fiecare dată prin atitudine și modelul frumos de viață oferit.

DE LA 2021 nu cer multe. Vreau multă sănătate şi încredere în ziua de mâine.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin