Top 100 Branduri 2016. Călărași Divin /Băuturi tari/

Fabrica de vinuri și divinuri „Călărași Divin” SRL este una dintre cele mai vechi fabrici vinicole din Republica Moldova, fondată în anul 1896 de către David Sarajishvili. Astăzi, întreprinderea, cu o istorie de 120 de ani, este lider în producerea băuturilor alcoolice pe teritoriul Republicii Moldova.

foto-jos-stinga_fmtAmplasarea în zona Codrilor, cu condiții climaterice și de sol unice, favorabile pentru obținerea materiei prime pure din punct de vedere ecologic, utilajul modern, tehnologiile avansate, rețetele unice, tradițiile seculare și munca inspirată a tehnologilor de la Călărași Divin permit crearea unor băuturi excepționale, ce concurează cu succes cu produsele producătorilor de renume mondial. Fabrica dispune de materie primă proprie, suprafața plantațiilor de viță-de-vie ajungând la circa 600 ha, pe care se cultivă nouă soiuri de struguri. În subsolurile întreprinderii sunt stocate aproximativ 100 de mii de decalitri a/a de distilate de vin cu vârsta de maturare de la unu până la 48 de ani. Gama de produse fabricate de Călărași Divin cuprinde peste 35 de denumiri de divinuri cu vârsta de la trei la 40 de ani, cât și brandy, rachiu de vin, băuturi alcoolice aromatizate tari, vinuri seci, vinuri spumante, spumoase și perlante, vinuri aromatizate, vermuturi și lichioruri. Începând cu anul 2008, Călărași Divin SRL este certificat în sistemul de management al calității ISO:9001. Calitatea producției Călărași Divin a fost apreciată înalt la diverse concursuri și degustații naționale și internaționale, compania obținând peste 50 de medalii de aur și argint.

120 de ani – Aniversare a Călăraşi Divin

d-nul-sergiu_fmtSergiu Dimitriev, directorul General al SRL „Călărași Divin”: Cea mai bună apreciere pentru munca depusă de un producător vine din partea consumatorilor săi. Este o onoare pentru noi să fim remarcați, pentru tot ceea ce facem, printre exponenții fideli și persistenţi ai calității. De fapt, succesul nu se lasă așteptat atunci când echipa de profesioniști, îmbinând cu dăruire rețetele seculare ale celor mai distinși oenologi și valorificând potențialul enorm al tehnologiilor moderne, este inspirată zi cu zi să creeze adevărate capodopere ale unuia dintre cele mai nobile băuturi pe lume – Divinul. O facem la Călărași Divin, o facem deja de 120 de ani, o facem de fiecare dată cu aceeași înflăcărare, dar fără pripă, pentru că lucrurile adevărate se fac în timp.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin