Top 100 Branduri 2016. Detox Delivery /Băuturi Carbogazoase, Apă Minerală şi Sucuri/

Detox Delivery este mai mult decât o companie „care vinde sănătate la sticluță”. Pe parcursul ultimilor doi ani, acest nou concept al sănătății a apărut și a fost dezvoltat de către nutriționista Corina Dascălu. Detox Delivery oferă informație, pregătire fizică și psihologică, livrare la domiciliu / birou de programe Detox, dar și programe personalizate nu doar pentru a obține o doză de vitamine în plus, dar și pentru a adopta un nou regim alimentar.

img_5997_fmtIstoria brandului

Ideea de a lansa programele Detox Delivery în Republica Moldova a apărut în 2014. În acea perioadă, Corina Dascălu, fondatoarea brandului, a cercetat piața și a experimentat câteva programe-pilot, iar în martie 2015, a decis că e momentul oportun de a lansa și brandul oficial. Astfel, după șapte ani de experiență internațională și studii în domeniu, nutri­ționista Corina Dascălu decide să revină acasă aducând cu ea o nouă tendință, cea de a ne alimenta mai bine pentru a avea o sănătate mai puternică și o viață mai fericită. Și pentru că cererea creștea, și-a consolidat ideea că ceea ce a creat și a lansat este mai mult decât bine-venit. Cât privește denumirea brandului Detox Delivery, Corina a optat pentru un nume în limba engleză care să fie simplu, frumos, scurt, dar care să fie ușor de memorat și pentru vorbitorii de limba română. Un principiu asemănător a fost aplicat și pentru formularea sloganului: „Noi livrăm sănătate!”, care consolidează efortul depus și beneficiile companiei Detox Delivery.

Promovarea brandului

Cea mai bună promovare pentru Detox Delivery este feedbackul pozitiv al clienților, iar rezultatele dobândite de către echipa din spatele acestui brand o motivează să-și continue activitatea. Nu în zadar, deja de doi ani se menține pe piață, performanță obținută prin beneficiarii satisfăcuți, cărora Detox Delivery le mulțumește pentru încredere, dar și pentru curajul de a face o schimbare frumoasă în viața lor.

3000 de programe detox

img_1104_fmtCorina Dascălu, nutriționist acreditat internațional: Detox Delivery este copilul meu, așa îmi place mie să-l numesc. Un copil care s-a născut din dragoste, crește din pasiune și face tot posibilul pentru a aduce schimbări sănătoase în viața oamenilor. Sunt mândră de mine, de ceea ce am realizat în doi ani de când am revenit în țară, dar și de reacția oamenilor și de încrederea lor. Și, da, proiectele sănătoase nu se opresc aici.

 

Text: Svetlana Tataru

Abonează-te la articolele

Vip Magazin