Top 100 Branduri 2016. Devin /Băuturi Carbogazoase, Apă Minerală şi Sucuri/

Compania Devin are o experienţă de 20 de ani, devenind cea mai cunoscută pe piaţa bulgară. Este o adevărată perlă ce izvorăşte din Munţii Rodopi. Apa Devin poate fi găsită şi pe rafturile magazinelor din Republica Moldova.

Apa de izvor

Apa este extrasă de la o adâncime de 200 de metri, gradul de mineralizare este scăzut (78 mg / l), iar în timpul procesului de îmbuteliere îşi pătrează toate elementele. Poate fi utilizată atât cât îşi doreşte consumatorul. Gurmanzii îi apreciază calităţile, în special în prepararea bucatelor, a cafelei, a ceaiului.

Apa de izvor Devin poate fi băută şi de nou-născuţi. Pentru o dezvoltare corectă, micuţii au nevoie de magneziu, kaliu, fluor, calciu, dar şi de alte substanţe benefice. Toate acestea se găsesc în conţinutul apei Devin. Unii părinţii consideră că folosirea apei filtrate îi apără pe copii de factorii nocivi. Dar ei uită că din ea lipsesc elementele nutritive necesare pentru un organism în creştere.

Apa minerală

Aceasta este extrasă de la o adâncime de 700 de metri şi are un grad de mineralizare scăzut (255 mg / l). Cu toată densitatea de elemente (calciu, fluor, hidrocarbonat de sodiu), ea poate fi consumată zilnic. E recomandată celor care au un mod de viaţă activ. Mai mult decât atât, apa minerală Devin e bună pentru profilaxia osteoporozei, a problemelor vasculare şi urologice.

Consumul apei minerale Devin oferă doza zilnică de fluor ce întăreşte oasele şi protejează dinţii împotriva efectelor acide. Ea este recomandată de cei care suferă de hipertensiune arterială, au probleme gastrointestinale, articulare sau de cei care suferă de diabet zaharat.

24 de ani de prezenţă pe piaţă

eugen_fmtEugen Vitviţchi, directorul comercial al brandului în RM: Promovăm calitatea apei şi tehnologiile care să îi menţină puritatea şi elementele nutritive. Devin e un simbol al adevăratei ape bune pe care o poate bea oricine. Este important să avem grijă de ceea ce consumăm, iar compania noastră este alături de fiecare client.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin