Top 100 Branduri 2016. EXCELLENCE /Clinici medicale/

EXCELLENCE este unul dintre puținele centre medicale private din Republica Moldova care prestează servicii de calitate în cele mai diverse ramuri ale medicinei și care corespund tuturor standardelor internaţionale. Activând timp de nouă ani, clinica a demonstrat că, prin pasiune pentru muncă și respect față de pacient, poți să ajungi și să te menții la înălțime.

Istoria

274a1973_fmt
Laboratorul de endoscopie digestivă avansată (LEDA)

Fondat în 2007, cu doar șapte angajați, Centrul Medical EXCELLENCE a ajuns astăzi să fie recunoscut nu doar prin performanțele pe care le-a înregistrat, dar și prin personalul calificat al instituției. De mai bine de nouă ani, CM EXCELLENCE oferă asistență în circa 14 specialităţi medicale și opt explorări paraclinice datorită investițiilor realizate în echipamentele tehnice de ultimă generație. De exemplu, sistemele de videoendoscopie digestivă digitală și de videoencefalografie sunt cele mai recente achiziții ale clinicii și, deocamdată, nemaiîntâlnite în alte instituții medicale din Republica Moldova. Efortul și competența celor peste 75 de angajați ai centrului, care sunt antrenați în fiecare an în stagii de practică și în schimburi de experiență profesională prin țările UE și prin cele membre ale CSI, tind să răspundă celor mai exigente cerințe ale beneficiarilor Centrului EXCELLENCE.

Nu în zadar, denumirea brandului a fost inspirată din dorința fondatorilor de a lansa o serie nouă de servicii medicale și de a le presta la cel mai înalt nivel, la cel al excelenței.

Până în 2015, EXCELLENCE a utilizat în calitate de logo denumirea companiei, textul având două culori (albastru și ciclamen) și caractere cu linii calde. Acum un an, centrul medical a făcut un rebranding, iar odată cu acesta, s-a făcut simțită nu doar necesitatea de a promova noi valori și obiective prin activitatea instituției, dar și de a schimba logoul acesteia. Acum, logoul se distinge printr-o stea localizată la începutul său – simbol al dezvoltării, al menținerii profesionalismului și al reputației dobândite pe parcursul anilor.

274a1593-1_fmt
Tomografie computerizată

Promovarea brandului

Centrul Medical EXCELLENCE are un program de marketing orientat exclusiv spre client. Mecanismul de promovare constă în concentrarea pe calitatea serviciilor prestate și, bineînțeles, în satisfacția clienților. Pe lângă acestea, datorită unei comunicări instituționale eficiente atât interne, cât și externe, centrul medical reușește să-și promoveze capacitățile, profesionalismul și nivelul de pregătire al personalului în ce privește utilizarea echipamentelor, a utilajelor și a tehnologiilor de care dispune.

Promovarea brandului a început prin participarea la diverse conferințe și expoziții din domeniu, prin publicitatea la TV, la radio, în reviste, prin plasarea panourilor stradale, prin organizarea diverselor workshopuri pentru medicii din Chișinău și din alte localități. O atenție deosebită s-a acordat și sponsorizărilor diverselor evenimente, instituția fiind deschisă să coopereze și cu alte centre de profil sau cu partenerii de afaceri. Astfel, activitatea clinicii este caracterizată pe deplin de valori precum corectitudinea, flexibilitatea, promptitudinea, competenţa, respectul reciproc și cauza comună pe care medicii acestui centru și-au asumat-o atunci când au rostit Jurământul lui Hippocrate.

Totuși, EXCELLENCE se face cunoscut și apreciat în primul rând prin impecabilitatea serviciilor sale, calitate care determină satisfacția clientului, iar acesta este obiectivul pe care centrul medical îl urmărește zi de zi.

Premii

Participarea la expozițiile Moldmedizin & Molddent (2009-2014).

În 2013, lansarea proiectului comun cu Academia de Științe a R. Moldova (AITT),

UTM (2013) – mamograf digital mobil, primul și unicul în R. Moldova.

Moldinvent (2013) – Mențiune pentru mamograful digital mobil.

Medalia de aur la EUROINVENT 2014, Iași, România – Proiectul pilot al mamografului digital mobil pentru depistarea precoce a cancerului glandei mamare.

50 de mii de investigații prin tomografie computerizată au fost efectuate în 2016.

img_9016_fmtMaria Morozov, СEO, administratorul IM EXCELLENCE SRL: Misiunea noastră este de a oferi servicii care să răspundă celor mai exigente cerințe medicale de profesionalism, siguranţă şi confort. În opinia noastră, medicina modernă presupune şi o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient şi realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

Text: Svetlana Tataru

Abonează-te la articolele

Vip Magazin