Top 100 Branduri 2016. OLDCOM /Încălţăminte/

Istoria brandului OLDCOM începe în Republica Moldova în anul 1994, odată cu înfiinţarea societății pe acțiuni cu același nume, lider local în industria ușoară, specializat în producerea încălțămintei și a accesoriilor. Sortimentul de modele și capacitatea de producere a companiei erau foarte mici, iar procesul de lucru era asigurat de doar două utilaje şi 12 angajaţi.

Istorie şi rezultate

Compania și-a propus să facă produsul cunoscut în Republica Moldova, dar a devenit cel mai îndrăgit brand de încălțăminte. Prin modele confortabile, lejere, absolut practice și foarte plăcute la aspect, OLDCOM oferă clienților săi mai multe motive pentru mișcare, iar acestea au adus brandul la cele mai importante expoziții din R. Moldova, Ucraina, Polonia și Germania.

În primăvara anului 2014, au fost lansate primele modele de espadrile, care, în scurt timp, au devenit foarte populare în rândul tinerilor. Odată cu apariția acestui produs, OLDCOM a devenit un brand recunoscut.

Următoarele apariții semnate OLDCOM au fost slip-onii și tenișii, care s-au bucurat de un succes enorm printre clienții tineri, orice model de încălțăminte de la acest producător primind denumirea de „oldcomuri”. În iarna anului 2015 au fost lansate primele modele de cizme de iarnă destinate damelor. Iar anul acesta urmează a fi lansată o colecție nouă de cizme de iarnă pentru copii.

Concursuri:

Notorium 2016: brandul OLDCOM a obținut locul întâi la categoria Încălțăminte.

Omul Anului 2016: fondatorul companiei OLDCOM, Mihai Dîrţu

39 de milioane de lei, cifra de afaceri în 2015

img_9984_fmtMihai Dîrțu, fondatorul companiei OLDCOM: Brandul OLDCOM este mai mult decât o fabrică de încălțăminte. Oferim comoditate, plăcerea de a face mișcare și, cel mai important, oferim produse la preț accesibil! Ne-am propus să fim cunoscuţi în Republica Moldova, dar am devenit cel mai îndrăgit brand de încălţăminte. Ne-am propus să înveselim oamenii cu modelele noastre colorate, dar ei ne-au zis că îi facem fericiţi. Ne bucurăm să ne vedem munca apreciată şi să creştem pentru a oferi şi mai mult confort. Avem mari aşteptări – de la noi în primul rând.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin