Top 100 Branduri 2016. My Revival /Vestimentaţie/

În 2008, fabrica „Tricon” lansează al doilea brand pe piața din Republica Moldova, My Revival. Prima dată, brandul „My Revival” a fost prezentat în trei magazine de firmă din Chișinău, Bălți și Cahul, cu un aspect unic și modern. Brandul se remarcă prin ținute trendy pentru femei, cu un design original și din stofe naturale. În prezent, articolele acestui brand se găsesc în șapte magazine de firmă din țară.

rv-2_fmtIstoria brandului

Ideea lansării brandului a apărut în momentul când industria fashion din R. Moldova avea nevoie de schimbări decisive. Echipa „Tricon” acumulase suficientă experiență în tendințele modei de la partenerii săi. După ce a analizat piața, echipa a luat hotărârea să lanseze un brand care să renască industria fashion din țara noastră, idee care se regăsește și în numele brandului „My Revival” – Renașterea Mea. Designul logotipului a fost efectuat de o echipă din Moscova, dând viață unui text clar, vizibil, cu mici elemente cursive ce exprimă notele definitorii ale brandului: finețe și încredere.

Rezultate

Brandul a fost promovat atât la faza inițială, cât și în continuare prin diferite canale. În special, a pus accent pe revistele de specialitate, pe spoturile televizate, pe mediul online. My Revival este participant activ la toate expozițiile cu tematică fashion şi la evenimentele dedicate brandurilor autohtone. Un rol esențial în dezvoltarea brandului l-au avut și proiectele USAID CEED și CEED2, care au contribuit la lansarea și promovarea lui, precum și la continuitatea promovării acestuia prin canalele media, prin expoziții, prin mediul online. În acest context, merită menționată participarea activă a My Revival în cadrul proiectului „Din Inimă” și la toate prezentările de modă „Moldova Fashion Days”.

7 magazine în care se vând anual 10 mii de articole

Valentina Andreev, directorul general al S. A. Tricon: Am plăcerea şi responsabilitatea de a crea haine pentru toate femeile din Republica Moldova şi nu numai, fapt de care sunt mândră. My Revival înseamnă stil, confort, colecţii inedite pentru orice gust. Coasem cu multă căldură şi pasiune. Punem suflet în fiecare fir de aţă şi în fiecare stofă pe care o transformăm în haine conform tendinţelor.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin