TOP BRANDURI 2019: AQUATERRA

Când oferi servicii de o calitate ireproşabilă, nu e deloc dificil să ajungi number one! Au doar patru ani de la lansare, dar au reuşit să obţină atât încrederea şi simpatia clienţilor exclusivişti și pretențioși, cât şi a adepţilor unui stil sănătos de viaţă. Azi, a spune că eşti client AQUATERRA e un fel de a spune cine eşti şi cât de mult preţ pui pe serviciile de calitate. Prin cele trei subdiviziuni ale sale, brandul AQUATERRA este lider pe piața serviciilor de fitness, sport, stil de viață sănătos, frumusețe și cosmetologie estetică, grație celor mai calificați specialiști, accesibilității și calității produsului și a contactului personal cu clienții.

Dacă alegi – alege ce e mai bun!

Acesta este sloganul rețelei AQUATERRA. Pe lângă cei mai buni consultanţi în materie de sănătate şi antrenori de sport, AQUATERRA dispune și de cei mai buni stiliști, care au primit pe parcursul ultimilor ani, inclusiv 2019, certificare specializată de la MAX MARA ACADEMIE Odessa și L’oreal Professional. Dacă în 2018, AQUATERRA își concentra eforturile pentru a deschide o nouă nișă pe piață prin inaugurarea primei și unicii școli sportive cu cea mai vastă alegere de discipline sportive, artistice și dezvoltare intelectuală pentru copii – AquaTerra Sport School, anul 2019 nu a adus acesteia decât o reconfirmare a statutului şi noi elevi care „ameninţă frumos” viitorul sportiv al Moldovei.

Aquaterra Wellness & SPA

Abordarea individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții a Fitness Clubului oferă clienţilor un confort şi satisfacţie greu de întâlnit în altă parte, mai ales datorită orelor de fitness, procedurilor cosmetologice, precum și a procedurilor SPA. În ciuda notorietăţii Aquaterra, prețul mediu aproximativ pentru un abonament anual a rămas neschimbat, pornind de la 1000-1500 euro. La Aquaterra Wellness & SPA găsiți singura sală de sport din R. Moldova, dotată cu cel mai performant echipament de ultima generație de la Technogym Artis, lider în domeniul furnizării de aparate de fitness high-class.

Zona SPA Aquaterra

Aceasta include bazinul sportiv de 25 m cu sistem unic de curățare a apei cu sare de mare, saună finlandeză, baie romană, baie rusească, baie japoneză Ofuro, hammam, 2 saune cu infraroșu, saună cu sare din Himalaya, duș al senzațiilor, cadă cu hidromasaj. Tot la SPA Aquaterra se află singurul, în Republica Moldova, solar de tip deschis de ultima generație Sportarredo HPO City. Salonul de frumusețe Aquaterra este dotat cu mobilier italian Maletti și oferă produse de la cele mai bune branduri cosmetice din lume, L`Oreal și Kerastase.

Fitnessul pentru copii la AQUATERRA cuprinde ore de înot, gimnastică pentru copii, yoga pentru copii, karate, taekwondo, ore de dans și alte ore de Fitness pentru copii.

AQUATERRA dispune de o cameră pentru copiii de la vârsta de 4 ani sub supravegherea babysitterilor calificați. Tot la AQUATERRA găsiți AquaTerra Café cu un meniu balansat și creat în comun cu bucătari și nutriționiști, din cele mai proaspete ingrediente.

Aquaterra Fitness Ciocana

Cel mai modern club de fitness din sectorul Ciocana al capitalei, oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii. Acesta reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, prețul mediu aproximativ al unui abonament anual pornind de la 750 Euro.

Aquaterra Sport School

Aici copiii practică înotul, acrobația, gimnastica, fac judo, kickboxing, karate, dans, taekwondo. O direcție aparte este dedicată sporturilor acvatice – la dispoziția copiilor se află piscina de 25 de metri în 5 culoare, precum și o piscină separată, unică în Moldova, destinată noilor născuți. Aquaterra Sport School oferă cursuri și pentru viitoarele mame, dar și pentru nou născuți, într-o piscină pentru copii, unică în felul său, în R.M.

Star Kids

Eldorado Terra, împreună cu reţeaua Cluburilor de Fitness Aquaterra, au lansat în 2017, în sectorul Ciocana, un proiect unical – centrul de dezvoltare pentru copii Star Kids. Bucurându-se de succesul enorm al acestui „copil”, în 2019 compania a inaugurat al doilea proiect similar. În septembrie curent, Star Kids Botanica şi-a deschis uşile pentru micuţii între 2 şi 7 ani. Aici copii studiază limbi străine, se pregătesc de şcoală, folosind cele mai moderne tehnici şi tehnologii, creează, fac sport şi înot. Pe lângă toate, educatorii garantează o asistenţă psihologică şi logopedică pentru fiecare copil. Încă un lucru cu care se mândreşte Star Kids, este camera de joacă construită din blocuri cu sare de Himalaya. Potrivit specialiştilor, 40 de minute petrecute în această atmosferă vor întări semnificativ imunitatea, asigurand o profilaxie împotriva alergiilor la copii.

Pe teritoriul Star Kids sunt plasate 25 de camere de supraveghere, iar micuţii primesc un aşa-zis „paşaport electronic”. Pe numele fiecărui copil există o mică anchetă care conţine fotografiile părinţilor sau rudelor care îi pot lua acasă după activităţi.

Olga Iftodii, Manager General al rețelei de cluburi AQUATERRA

De 5 ani încoace, rețeaua cluburilor premiale Aquaterra ocupă poziția de lider în țară. Asta se datorează înainte de toate tandemului de succes al echipei noastre, care se distinge printr-un nivel înalt de profesionalism și tendința spre perfecționare, și a membrilor familiei noastre enorme, pe care îi unește dorința de a alege tot ce e mai bun.

Împreună, schimbăm calitatea vieții noastre, zi de zi, urcând cu o treaptă mai sus și devenind mai activi, mai sănătoși, mai fericiți. În fiecare zi ne stabilim noi obiective și ne creăm noi visuri. Pentru mulți acestea par a fi imposibil de îndeplinit, pentru noi însă sunt doar nişte trepte spre următoarele!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin