TOP BRANDURI 2019: ARGUS-S

De mai bine de 12 ani, ARGUS se poate bucura de încrederea și aprecierea clienților săi care au ales-o drept una dintre cele mai bune companii de pază din Republica Moldova. Iar dovada acestora reprezintă numărul celor care solicită serviciile ARGUS pentru locuințaafacerea și securitatea personală.

Reușite în 2019

Compania se poate mândri pe bună dreptate cu o creștere semnificativă a vânzărilor, a numărului de clienţi și a calității serviciilor prestate. Iată de ce munca celor de la ARGUS nu doar o dată a fost apreciată cu diverse diplome, premii și certificări.

Cele mai importante fiind obținute la evenimentele FEA (2012) sau K-1 (2016), dar și cele precum Diploma de Gratitudine din partea Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova (2017) sau Diploma de onoare din partea Ministerului Afacerilor Interne al Republici Moldova (2018).

Servicii inedite

ARGUS a reușit în acest an să-și impresioneze clienții prin două aplicații inedite pentru Republica Moldova. Una din ele ar fi Eldes Security, la care clientul poate apela foarte ușor având la îndemână un telefon și o conexiune la internet. Cu ajutorul ei, acesta are astfel de posibilități, precum:

  • Conectează sau deconectează locuința de la serviciile de supraveghere;
  • Primește Push, notificări despre evenimentele care au loc în locuința sa: deschiderea geamului, ușii, intrarea persoanelor străine sau conectarea și deconectarea de la serviciul de supraveghere.
  • Vizualizarea înregistrărilor de pe camerele video, atât în regim live, cât și arhiva acestora chiar fiind și peste hotarele țării.

Un alt serviciu exclusiv pentru clienții ARGUS reprezintă Butonul Alarmă mobil. O aplicație foarte simplă, care poate fi de neprețuit într-o situație de criză.

Atunci când există o amenințare, o simplă atingere a butonului de alarmă mobil de pe telefon va atenționa imediat dispeceratul privind necesitatea urgentă de reacționare a echipei ARGUS. Aplicația este asemenea unei polițe de asigurare. Speri că nu-l vei folosi vreodată, dar e bine să existe pentru orice eventualitate.

Extinderea companiei

Una dintre cele mai realizări a companiei reprezintă extinderea ei pe întreg teritoriul Republici Moldova. Astfel, începând cu acest an, ARGUS a devenit mai accesibil și mai aproape de oameni. Peste 270 de clienți noi au apelat la serviciile companiei, și numărul este într-o continuă creștere!

Echipa

Sunt trei elemente de bază care ar caracteriza echipa Argus! Și aici am menționa DETERMINAREA, care spre deosebire de ambiție, reprezintă capacitatea de a face acţiuni constante, zilnice, către un obiectiv sau o viziune. Ar urma INTROSPECȚIA, prin ideea de a-ţi analiza munca, pe tine însăți, trăirile tale, direcţia în care te îndrepţi, viziunea pe care o ai, în raport cu autosuficienţa. Și desigur, PLĂCEREA, adică capacitatea de a genera emoţii pozitive din munca ce o prestezi, spre deosebire de încrâncenare. Cei de la Argus sunt convinși că „Tu alegi cum vrei să fii!”. Și anume acești trei piloni stau la baza unei echipe de succes și cu rezultate dintre cele mai frumoase.

Istoria brandului

Argus sau Argus Panoptes era un titan din mitologia greacă, dotat cu trup atletic și înzestrat cu însușirea de a vedea cu tot corpul, care îi era presărat cu o mie de ochi. Pentru agerimea sa vizuală și pentru vigilența sa a fost ales de zeii Olimpului să le vegheze existența. De la ei, compania Argus s-a inspirat şi a optat pentru această denumire ca să asigure mereu securitatea clienților săi.

ARGUS merită încrederea!

Compania este disponibilă pentru clienții săi 24 din 24 de ore. De aici a și pornit sloganul care spune că ARGUS merită toată încrederea acestora. Nu a dezamăgit și nu o va face niciodată și asta pentru că operativitatea și profesionalismul de care dă dovadă e mai presus decât orice.

2020

ARGUS are așteptări mari de la 2020. Compania își propune să își depășească succesele anului curent, să implementeze produse și servicii noi, și nu în ultimul rând să rămână fideli clienților săi.

Valentin Zubic, Director General Argus-S

Anul 2019 a fost un an plin de provocări pozitive pentru compania noastră. Anume ele au dus la mărirea și consolidarea unei echipe, de care ne mândrim atât noi, cât și cei care au ales să fie protejați de ARGUS!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin