Top Branduri 2020: Aquaterra

De mai bine de șase ani AQUATERRA se asociază cu performanța în sport și industria fitness, și nu doar. Pentru că livrează servicii de top și fără cusur, iar clienții au tot ce poate oferi mai bun un asemenea centru, echipa de aici știe cum să dăruiască momente de vis chiar și celor mai pretențioși clienți. Modul sănătos de viață este o literă de lege în activitatea AQUATERRA, prestând tot ce este mai bun în domeniul sport, fitness, frumusețe și cosmetologie estetică, stil de viață sănătos. Specialiștii sunt cei mai buni pe nișa lor, fapt confirmat de rezultatele obținute de clienți în urma vizitelor la AQUATERRA.

Chiar dacă industria fitness a fost afectată de pandemie, succesele și reușitele echipei de la AQUATERRA sunt reflectate în indicatorii financiari planificați pentru anul 2020, iar ei arată bine. O altă provocare a fost menținerea echipei în perioada de izolare. A trecut cu brio și de acest text, iar după relaxarea măsurilor a fost majorat chiar numărul antrenorilor. Evident, au fost selectați cei mai buni. Nu în zadar sloganul companiei e:

DACĂ ALEGI, ALEGE CE E MAI BUN!

Din toamnă, a scuturat genunchii, a ridicat fruntea sus și a luat din nou drumul ascensiunii. Antrenamentele oferă șansa de a păstra optimismul și de a crește nivelul de încredere în forțele proprii. Echipa a știut că, odată cu deschiderea clubului după izolare, mulți clienți au începu să vină mai des la antrenamente decât înainte.

Frumusețea și sănătatea sunt prioritare pentru companie, fapt demonstrat de prezența AQUATERRA WELLNES & SPA. Fiecare client are parte de un tratament personalizat. Aici se găsește unica sală de sport din R. Moldova dotată cu echipament TECHNOGYM ARTIS, de ultimă generație, ea fiind lideră în sfera livrării aparatelor de fitness de premium class. Procedurile SPA sunt și ele la mare căutare, acestea fiind o adevărată binecuvântare pentru minte, corp și suflet!

Centrul de dezvoltare pentru copii este o colaborare fructuoasă dintre ELDORADO TERRA și rețeaua de Cluburi de Fitness Aquattera. Primul centru a fost lansat în sectorul Ciocana, iar popularitatea acestuia i-a determinat pe cei doi parteneri să lanseze unul similar și la Botanica.
Sub atenta supraveghere a celor 25 de camere de luat vedere, a profesorilor calificați, micuții sunt instruiți să învețe limbi străine, au ore de sport, iar tehnologiile din dotare fac procesul de învățământ mai interesant și ușor de asimilat. Specialiștii acordă o asistență psihologică și logopedică fiecărui copil. Securitatea micuților este prioritară, fiecare dintre ei are o anchetă ce conține informații și imagini ale părinților sau rudelor care îi pot lua acasă după activități.

Printre vedetele zonei vorbim de bazinul sportiv de 25 m, ce are incorporat un sistem unic de curățare a apei cu sare de mare. Fanii saunelor se pot delecta în una dintre băile rusești, japoneze, romane. Sauna finlandeză la fel este în topul preferințelor celor care vin aici pentru a scăpa de tumultul cotidian. Nu uităm de saunele cu infraroșu, cu sare din Himalaya, cadă cu hidromasaj etc.

Sectorul Ciocana din capitală se poate mândri cu un centru AQUATERRA, dotat cu cele mai înalte tehnologii și servicii pentru întreaga familie. Sala de sport, proceduri SPA, piscine moderne, programe de antrenamente pentru copii și maturi pot fi accesate de toți iubitorii modului sănătos de viață.

Mai bine de 6 ani, Aquattera este liderul în topul preferințelor celor care știu să aleagă un club de sport de clasă premium. Echipa formată din profesioniști mereu are tendința de a se perfecționa, de a oferi clienților tot ce e mai bun din serviciile noastre.
Marea familie Aquaterra este una unită și dedicată muncii sale. În fiecare zi, doar împreună putem schimba calitatea vieții noastre. Urcăm treptele cu multă încredere pentru a fi mai fericiți, mai activi, mai sănătoși. Poate părea un task dificil pentru unii, noi însă ne urmăm calea plini de încredere și speranțe.

             Olga Iftodii – Manager General al rețelei de cluburi AQUATERRA

Abonează-te la articolele

Vip Magazin