Top Branduri 2020: Domino

Salonul de mobilă DOMINO, de mai bine de 25 de ani este sinonimul confortului, al interioarelor cu stil ce inspiră o filosofie a unei vieți frumoase, armonioase și liniștite. Portofoliul de colecții este atent selecționat pentru toate gusturile clienților, echipa oferind consultanță profesionistă și flexibilitate maximă în soluționarea unor momente legate de interioare, mobilă și amenajări. 

DOMINO înseamnă omagiul adus mobilierului exclusivist, rafinat și care inspiră o notă elegantă de originalitate și spirit estetic. Nici în anul 2020 nu a făcut excepție. A fost alături de clienți, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, eliminând, astfel, orice barieră de comunicare și legătură dintre ei.

Fiind un an sensibil, 2020 a luat prin surprindere și echipa de la DOMINO, însă angajații au lucrat cu clienții, chiar dacă unii dintre ei nu veneau la salon. Au făcut și munci de jos, și munci ce poate nu au fost în atribuțiile lor, însă doar cu un efort conjugat lucrurile s-au mișcat din loc. Șirul activităților a fost abundent. „Cred că am fost și buni psihologi. De fapt, am descoperit că putem fi și buni psihologi. Oamenii vor confort, vor cea mai bună mobilă, vor să-și întâmpine oaspeții în cea mai frumoasă atmosferă. Ne-am apropiat foarte mult de clienții noștri, ne pasă de cum își vor amenaja interiorul, cine le va păși pragul, câtă lume încape pe o canapea, de exemplu”, spune Irina Bathiarova, proprietara salonului de mobilă DOMINO.

Orice afacere are nevoie de implicare, investiții, de servicii de ultimă oră, iar ele sunt imperative în special în domeniul sănătății. CME SANCOS în fiecare an aduce clienților săi cele mai bune soluții la problemele lor de sănătate. Tehnologiile informaționale la fel au fost îmbunătățite în mersul lucrurilor la clinică, pentru a fi mai aproape de pacienți și pentru a facilita comunicarea cu ei. Spectrul de servicii medicale a fost extins, fiind suplinit și stocul de utilaje: dermatoscopul de ultimă generație, Canfield Intelli Studio, mamograful pe bază de ultrasunet-Invenia ABUS care exclude utilizarea de raze RÖntgen, spirograf, aparat pentru ultrasonografie Voluson (are o precizie maximă, ce permite vizualizarea în regim 3D a părților examinate).

Cel mai mare succes este un client mulțumit. Ne bucură mult când cumpărătorii au experiențe unice în a achiziționa mobila perfectă pentru interioarele lor. Mobila din showroomul nostru are misiunea de-a oferi oricărei locuințe o energie pozitivă, confort și lumină, un nou mod de a privi lucrurile. Pentru anul 2021 le urez tuturor sănătate, pentru că în acest an am înțeles cât e de prețios acest dar.

                               Irina Bahtiarova – Proprietara DOMINO Salon de Mobilă

Abonează-te la articolele

Vip Magazin