Trei femei într-o singură afacere – MIRA MIA

Trei doamne cu stil au deschis un nou magazin chiar în centrul capitalei sub denumirea Mira Mia. Acest show room este despre rafinament și calitate care vine să ofere o gamă largă de îmbrăcăminte pentru femei. Pentru cea mai bună alegere, Mira Mia ține pasul cu tendințele stilistice și are grijă să satisfacă plăcerile fashioniste ale tuturor clienților. În colecția de vară, poți găsi articole vestimentare pentru stilul casual, elegant, office, sport și diferite combinații între acestea. Pe paginile lor de socializare poți găsi diverse colecții inspiraționale, care să te redirecționeze spre ele.

Victoria Goncear, Olesea Berzoi și Violeta Nagornii sunt trei antreprenoare de success, iar cel mai important că sunt parte din familie atât la lucru, cât și acasă.

Pe cât de colorate le-am văzut la deschiderea acestui magazin, pe atât sunt de modeste, totuși la o cafea toată lumea are ceva de spus.

Text: Zina Bivol

Olesea: Încă de mică am preluat gustul antreprenoriatului de la părinți. Mulți ani am făcut naveta, Chișinău – China, Chișinău – Istanbul, și am încercat întotdeauna să fim în pas cu noile tendințe. Mereu încercăm să înțelegem preferințele oamenilor și să le aducem ceea ce vor și îi reprezintă. Am deschis acest magazin la solicitarea mai multor femei care veneau la Mari&Mar și nu-și găseau mărimea lor perfectă. Trebuie să menționăm că la Mari&Mar sunt haine pentru dame, de la XL până la 12 XL.

Victoria: Magazinul Mari&Mar se află și la Bălți, ceea ce înseamnă că avem planuri mari și cu Mira Mia și nu ne oprim aici. Este mult mai ușor că ne-am unit toate trei și încercăm să fim cât mai aproape de femei și să învățăm împreună să ne iubim și să avem o atitudine frumoasă una față de cealaltă. Sigur că totul pornește din interior spre exterior, dar uneori poate fi și invers.

Violeta: De ce Mira Mia? E simplu, conține aceleași litere ca la Mari&Mar. Mai târziu deja am înțeles că are o simbolistică mult mai puternică. Este un nume de origine slavă care provine de la „mir”, ceea ce înseamnă pace, lume. Este și un nume indian cu sensul de mare, ocean. Sperăm ca această denumire să ne poarte noroc și să ne ajute să avem parte de tot ce este mai bun.

Peste 10 ani, co-fondatoarele magazinului Mira Mia se văd muncind la fel de mult, cu o echipă și mai mare, cu mai multe filiale, făcând sute de femei fericire, stilate și pline de iubire.

Noi le dorim succes. Apropo, foarte important, pe str. Ciuflea 1 A găsiți și locuri de parcare!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin