Valentina Andreev este desemnată OMUL ANULUI 2018 în Industria Modei autohtone

Valentina Andreev e o prezență fidelă în cadrul acestui proiect, dovadă că an de an, știe cum să valorifice succesul. Orice ar face, depune suflet, devotament și responsabilitate. Ficare pas e calculat și analizat până în detalii. Știe că pentru a fi cel mai bun în domeniu, e nevoie de progrese, să anticipezi viitorul și să te întrebi ce vei face mâine pentru ca lucrurile să meargă bine.

Cea mai importantă reușită de pe parcursul carierei este nivelul actual al fabricii „Tricon”. E o instituție modernă, cu condiții decente de muncă, cu produse de calitate de top. Avem parteneri externi de încredere, o rețea proprie de magazine. Pot menționa cu încredere că avem aprecieri frumoase de la companii de profil și audit din țări precum Italia, Germania și Marea Britanie. Pot spune că anul 2018 a fost unul reuşit pentru afacerile din R. Moldova. Au fost condiţii favorabile atât pentru începători, cât şi pentru antreprenorii existenţi, pentru a-şi asuma unele riscuri şi de a-şi spori investiţiile.

Una dintre cele mai importante realizări în 2018 este creşterea volumui de producere prin implementarea mai multor metode de atrenare a forţei de muncă. Aici, aș putea enumera deschiderea mai multor filiale în diverse localități, am implementat sistemul de lucru la domiciliu. Am creat, astfel, locuri noi de muncă, avem condiții optime pentru a munci cu plăcere. Consider că în regiunile unde am deschis noi filiale am reușit să îmbunătățim nivelul de trai. Ceea ce ține de fabrică, asigurăm angajaților noștri transport și dejun gratuit, lucru permanent și multe alte facilități. Asta înseamnă că facem tot posibilul ca oamenii noștri să rămână acasă, alături de familii și de cei apropiați.

Totul este posibil dacă ai încredere în echipă. De una singură e dificil să progresezi, să te dezvolți și să dezvolți lucruri inedite. Munca în colectiv aduce succese remarcabile.

Consider că ceea ce facem poate schimba lumea. În primul rând, din interiorul întreprinderii, oamenii văd schimbările spre bine, încep să aibă încredere în propriile forțe și privesc cu optimism spre ziua de mâine. În al doilea rând, crescând nivelul calității în domeniu, progresând, formăm un exemplu pentru ceilalți care, la sigur, îl vor urma. Dorința de a face bine mereu și entuziasmul de a lucra cu o echipă profesionistă sunt momente care nu aș dori să se schimbe.

Chiar dacă munca cere multă atenţie, totuşi, mereu îmi fac timp pentru recreere. Petrec timpul cu familia. Datorită tehnologiilor, citesc online cu plăcere, navighez pe internet. Şi nu în ultimul rând, fac sport.

Printre performanțele companiei am putea enumera: volumul de producere de 300.000 de haine grele anual, inclusiv 60.000 de produse din tricot. Rețeaua de magazine de firmă a ajuns la 9, unde se găsesc ținute din colecțiile „Tricon” și „My Revival”. Avem o gamă de 120 de modele anual, care includ articole de confecții şi tricot pentru dame și bărbați.

Fişier

Director general S.A. „TRICON”

locul nașterii: s.Nezavertailovca, r. Slobozia

Studii: Facultatea de Economie, USM; Tehnologia Tricotajului, Institutul Tehnologic

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Arhiva personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin