Victorie pentru Tatiana Ovcinicova, reprezentanta Moldovei la Miss Earth

Tatiana Ovcinicova, tânăra de 18 ani care reprezintă Republica Moldova în cadrul concursului Miss Earth, a obținut victorie la categoria „cel mai bun clip de prezentare”.

Participantele au filmat câte un spot video unde prezintă problemele ecologice cu care se confruntă țara lor. Videoclipul Tatianei are aproximativ 21.000 de vizualizări pe YouTube și a fost apreciat de juriul concursului internațional. În video, reprezentanta Moldovei vorbește despre vinicultură, tradiții, dar și despre starea orașului său de baștină, Chișinău, și a râului Bîc, acum ajuns un dezastru ecologic. Principiul Redu, Reciclează, Reutilizează, Regândește, Respectă este îndemnul eco-videoului realizat de Tatiana.

miss

misss

De asemenea, Miss Moldova a relatat detalii din viața sa privată, precum că ar fi crescut la orfelinat, lucru care speră ca va motiva tinerii să devină mai buni.

Vezi videoul mai jos:

Cea de-a 16-a ediție a concursului Miss Earth a avut loc în Filipine, pe 29 actombrie. În total, 86 de domnișoare au luptat pentru titlul de Miss. Câștigătoarea din acest an este reprezentanta Ecuadorului, Katherine Espín.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin