VIP Magazin și Floare Carpet prezintă Brandurile Anului 2018: Barza Albă

De la Konigsberg până la Vladivostok! Cam în acest interval geografic ajungeau acum 70 de ani produsele companiei „Barza Albă” sau „Belâi Aist”, precum le cunosc cei din URSS. Astăzi, interprinderea rămâne a fi unul dintre principalii exportatori de divinuri de la noi din țară, a cărui arie de extindere spre export a atins întregul continent european, asiatic, ba chiar și cel de peste ocean. (Coordonare Text: Svetlana Tataru)

barzaalba-59ISTORICUL COMPANIEI
Compania S.A. „Barza Albă” este unul dintre cei mai mari producători de divin din Republica Moldova. Istoria acesteia începe din 1944, odată cu deschiderea Combinatului de vinuri și cogniacuri din Bălți. În anul 2000, întreprinderea a fost reorganizată în Societate pe Acțiuni „Barza Albă”, întruchipând în ea tradițiile vinicole ale Republicii Moldova și tehnologiile franceze de producere a divinului. Capacitatea de producere și stocurile prezente S.A. „Barza Albă” posedă 2 linii tehnologice care au capacitatea de îmbuteliere de 9 mii de sticle pe oră, ceea ce constituie 72 mii de sticle pe tură și 18 mln de sticle anual. În prezent, întreprinderea își asigură viabilitatea pe piață, având la bază următoarele criterii importante:

• Stocul de distilare pentru divin maturat constituie 235 mii dal a.a., echilibrate și ca volum global în raport cu indicatorii economici principali și ca structură după termen de maturitate;
• Stocul de loturi de divin, brandy și rachiu de cidru de mere pregătit pentru îmbuteliere constituie 360 mii dal.

barza-alba
ECHIPA
În cadrul companiei „Barza Albă” activează circa 160 de profesioniști în domeniu pentru care divinul este continuarea spiritului și a modului de viață. În cadrul instituției există o continuitate a generațiilor care contribuie prin cunoștințe și pasiune pentru a transmite prin produsele companiei către consumator imaginea și ideile pline de intensitate, energie și decizie.

barza-alba-2

barza-alba-3

SERGIU BABII, DIRECTOR „BARZA ALBĂ” S.A.

De mai bine de 70 de ani, produsele BARZA ALBĂ desăvârșesc toate trăirile și dragostea pentru lucrurile făcute cu atenție, dăruire și devotament. Cu fiecare strop savurat, consumatorul va simți autenticitatea și tradiția țării noastre! Doar nu în zadar se numesc așa divinurile! Acestea provin de la „din vin” sau „distilat de vin”… și chiar au un gust divin.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin