VIP magazin și-a premiat campioana „Echipei de Vis”

Cea mai frenetică, fierbinte și aşteptată petrecere a verii s-a produs la AMARIS GARDEN, revista: VIP Magazin organizând, astfel, evenimentul de încheiere a proiectului „Echipa de vis a Campionatului Mondial de Fotbal”. La finalul petrecerii, prezentată în stilul său caracteristic de către Iurie Nistorică, în care au dominat buna dispoziție, frumusețea și fotbalul, a fost premiată și marea câștigătoare: Romina-Natalia Polschi!

De fapt, toate participantele la proiect, și, nemijlocit, la eveniment, s-au ales cu premii din partea partenerilor și a organizatorilor.

DARIA ROOM a oferit celor 32 de concurente din proiect câte o procedură cosmetologică. De asemenea, partenerul special al evenimentului – rețeaua de cluburi Fitness Doza, a oferit tuturor participantelor câte un abonament de o lună la unul din cluburile rețelei. Mai mult, Fitness Doza a venit și cu un premiu special: un abonament de 6 luni la unul din cluburile Fitness Doza, pe care l-a primit Cristina Rusu, reprezentata Germaniei.

Două premii au venit și din partea redacției VIP Magazin, câte o ședință foto pentru rubrica „Dezgolite frumos” pentru reprezentanta Spaniei, Mariana Grușcean, dar și pentru reprezentanta Uruguay-ului, Diana Toma!

Totodată, a fost oferit și premiul special pentru cea mai sclipitoare prezență, o ladă de spumant de la CRICOVA SA, care a fost adjudecat de către două domnișoare: Irina Matveev și Anastasia Ivașcenco, cele care au reprezentat în concurs Suedia, și respectiv, Rusia.

Dar pe podium au urcat următoarele concurente:

Locul III: Reprezentanta Mexicului, Ludmila Racoviță! Aceasta s-a ales cu premii precum, flori de la ROSEMARY, un set de cosmetică de la IVATHERM, o ladă de spumant de la CRICOVA SA, dar și un abonament la unul din cluburile rețelei Fitness Doza și un răsfăț la Daria ROOM.

Locul II: Reprezentanta Uruguay-ului, Diana Toma! La fel, a fost felicitată cu flori de la ROSEMARY, cu un set de cosmetică de la IVATHERM,  un voucher de la AMMA SHOES, dar și un abonament la unul din cluburile rețelei Fitness Doza și un răsfăț la Daria ROOM.

Iar marea câștigătoare, cea care s-a clasat pe Locul I a fost reprezentanta Poloniei, Romina-Natalia Polschi! Ea a primit Flori de la ROSEMARY, un set de cosmetică de la IVATHERM, produse marca CELLIN, precum și o geanta de la VITALIE BURLACU. Evident, și abonamentul în unul din cluburile rețelei Fitness Doza și un răsfăț la Daria ROOM.

Partenerii evenimentului: Federația Moldovenească de Fotbal, IVATHERM, AMMA SHOES, ROSEMARY, CELLIN, VITALIE BURLACU, DARIA ROOM, Rețeaua de cluburi Fitness Doza, CRICOVA SA.

Gazda evenimentului, AMARIS GARDEN, str. Socoleni 5/3

Photo credit: Roman Friptuleac

Text: Elena Țopaamaris-garden-events-7658amaris-garden-events-7828amaris-garden-events-7925amaris-garden-events-7947amaris-garden-events-8015amaris-garden-events-8121amaris-garden-events-8163amaris-garden-events-8364amaris-garden-events-8365amaris-garden-events-8377amaris-garden-events-8385amaris-garden-events-8404amaris-garden-events-8422

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin