Trebuie să recunoaștem, a crescut la propriu și la figurat. E o domnișoară în toată firea și cu un farmec aparte. Cleopatra Stratan a revenit în forță și prin surprindere în lumina reflectoarelor. Micuța care îl aștepta pe Ghiță la portiță acum are alte planuri, dar poate și alți cavaleri, cine știe?! În anul 2018, a lansat piese noi care au cucerit rapid publicul, dar și vizitatorii de pe Internet. Fenomenul Cleopatra Stratan continuă să ne încânte, doar că mai matur, mai serios și mai inedit. Abia așteptăm și alte surprize frumoase din partea tinerei interprete.

Muzica este iubirea pe care o ofer și pe care o primesc zi de zi. Nu pot nega, e parte importantă din viața mea încă din copilărie. Mă regăsesc și mă definesc prin lumea artei, e locul unde mă simt bine, unde îmi încarc bateriile și transmit publicului energia pieselor mele. Mă inspiră nu doar universul notelor muzicale, dar și cel al poeziei. Cred că prin intermediul ei, la fel, îmi pot demonstra creativitatea. Piesa „Ghiță” este, inevitabil, începutul unui drum în industria showbiz. Nu pot să o ignor ori să nu o consider ca fiind cea mai importantă reușită din carieră de până acum. Sunt sigură că vor mai fi.

Cea mai importantă realizare din 2018 a fost însă lansarea piesei „Te las cu inima”. A fost produsă cu cei de la studioul „Famous Production”. Impactul ei a fost unul frumos și de lungă durată. Totul a fost transpus prin prisma noii mele imagini și a revenirii pe scenă. Publicul și-a reamintit de fetița mică, în rochițe cu buline, care căra un geamantan mare și roșu după ea în gară.

Tot în anul ce ne-a părăsit am obținut premiul „Debutul Anului” în cadrul evenimentului „Șlagărul Anului 2018”. Laurii au fost pentru piesa „Te las cu inima”.

Totul va fi bine! Acesta este unul dintre mottourile mele după care mă ghidez în viață. Sunt o fire optimistă, iar acest lucru îmi oferă încredere. Cariera mea de artistă, dar și tot ce înseamnă numele Cleopatra Stratan e rodul unei munci intense, e aportul părinților mei pe care nu am dreptul să îl ignor. Pe această cale, vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost și îmi sunt alături în tot ceea ce fac.

Mă bucur mult când fanii îmi spun că se regăsesc în piesele mele. Cea mai mare împlinire e să îi văd cum vin la concertele mele, cum îmi fredonează melodiile și mă urmăresc pe rețelele de socializare. Sunt încântată că am publicul meu, că oamenii sunt recunoscători pentru ceea ce fac pentru ei.

Timpul liber este bine organizat. Pe lângă orele de la școală, mă dedic studiului limbii spaniole, cursurilor de machiaj. Sunt o cinefilă și ador să petrec sfârșitul de săptămână cu familia sau prietenii. Lectura și pianul, la fel, fac parte din șirul pasiunilor pe care le am. Apropo, ultima carte citită a fost „În umbra pașilor tăi” de Vitalii Cipileaga. E un roman pe care l-am citit într-o singură zi. M-a captivat și mi-a plăcut foarte mult!

Nu există neapărat o persoană care să mă inspire. Cred că fiecare om poate să inspire într-un fel sau altul. Emoțiile sunt cele ce influențează, cuceresc sau, din contra, resping. E totul foarte relativ, până la urmă.

Fişier

Interpretă

Data și locul nașterii: 6 octombrie 2002, or. Chișinău

Studii: LT „Minerva”, or. Chișinău

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Arhiva Personală