Deține un business într-un domeniu care te cucerește din prima. Industria Horeca câștigă din ce în ce mai mult teren în țara noastră, iar afacerile care le adminstrează demonstrează de ani buni că se pricepe de minune la asta. Vorbim despre familia Jarcuțchii, în numele Zinaidei Jarcuțchii, cea care a reușit să „crească” și să „dezvolte” o familie frumoasă nu doar acasă, dar şi peste pragul hotelului „Manhattan Hotel & Restaurant”4* sau al agenției de turism „Corina Travel”. Doar nu în zadar este și membră a Societății Istorice din Boston (SUA), și are titluri precum Arca Europei Excelentă în Business (Frankfurt pe Main), Premiul de Platină de Excelență în Business (New York) și Mercurul de Aur (Moldova).

Anul 2018 a fost pentru familia noastră un an remarcabil. Am participat la expozițiile turistice din Rimini și Milano (Italia), Varșovia și Poznan (Polonia), Berlin (Germania), București (România) și, desigur, la cele de la Chișinău. Astfel, în portofoliul agenției „Corina Travel” au apărut zeci de oferte noi legate de câteva trasee turistice atât prin țară, cât și peste hotarele ei. Cât privește „Manhattan Hotel & Restaurant”4*, acesta a găzduit numeroase evenimente, dar și grupuri turistice. De Revelion, restaurantul „Manhattan” a primit oaspeți din 9 țări ale lumii, în sala renovată recent.

Amabilitatea, puterea de convingere și entuziasmul prin care reușesc să îi mobilizez pe cei din jur sunt atuurile prin care mă fac remarcată. Indiferent de obstacole sau suspiciuni, eu merg mai departe.

Să-mi ascund capul în iarbă, ca un struț – nu este genul meu de a fi.

Am făcut mereu ceea ce îmi place! Am reușit să ajung acolo unde mulți dintre noi poate doar au visat! Îmi place tot ce este nou, de asta încerc să mă implic în cât mai multe proiecte de dezvoltare personală.

O viață are omul, numai una… și s-o traiești zadarnic e păcat”. Este mottoul care mă ghidează în viață! Deși mă regăsesc și în spusele precum că „Oferă și vei primi înapoi înzecit”.

Ceea ce fac nu poate schimba lumea, dar prin cuvintele spuse la timpul potrivit, am reușit să ajut destui oameni ca să-i îndrum spre bine.

„Familia este frumusețea vieții”. La această concluzie am ajuns de ceva timp. Și asta ne-o confirmă soarta, zi de zi! Sunt atât de prețioase aceste momente!

Mă străduiesc să petrec cât mai mult timp cu familia. Duminicile sunt frumoase anume pentru faptul că avem ocazia să ne întâlnim cu toții, să luăm masa împreuna și, de ce nu, să ne distrăm. Este timpul care îl pot dedica nepoțicăi mele, dar și să am clipe pentru mine, să citesc o carte, să privesc un film sau o emisiune TV bună (în reluare).

Scarlett O’Hara, protagonista romanului „Pe aripile vântului”, scris de Margaret Mitchell, este femeia care mă inspiră. Felul ei de a fi, fără standardele impuse de societate, iubind, a știut să cedeze persoanei mai slabe ca ea.

Cifra Destinului meu în numerologie este 3. În mare masură, caracteristica dată acestei cifre mi se atribuie și mie. Sunt optimistă, energică și văd doar partea plină a paharului.

Dacă aș avea ocazia să mă întorc în trecut… aș face-o… într-o duminică frumoasă de vară! M-aș întoarce pe pragul casei părintești și mi-aș cuprinde cu drag părinții…

Probabil, aș fi fost o bună instructoare în alpinism, bibliotecară, scriitoare, pedagogă, medic sau m-aș fi ocupat de caritate, dacă nu aș fi ales businessul! Știu sigur că orice aș fi făcut, aș fi comunicat cu oamenii, aș fi avut grijă de cei care mă înconjoară.

Fişier

Director General „Corina” SRL

Data și locul nașterii:  7 martie 1955, s. Ochiul Alb, r. Drochia

Studii: Institutul Politehnic, Facultatea de Economie

Text: Svetlana Tataru

Foto: Iulian Marusic