În absolută intimitate cu accesoriile FURLA: Olga Rusu-Varvarici

Femeia fără un accesoriu ca lumea e… o unitate incompletă. Ceva nu-i ajunge. Nu mai e „acea femeie”! Şi nici nu ne putem imagina femeia modernă fără o geantă elegantă. De multă vreme accesoriile au încetat să mai fie simple accesorii, devenind, dacă nu necesitate, atunci o parte esenţială a femeii. Acestea o completează, o înfrumuseţează, o trimit în cosmos. Împreună cu ea, acestea formează un univers, o lume cu regulile sale, pe care doar o femeie adevărată le poate înţelege…

Pornind de la această teză, având frumuseţile de accesorii puse la dispoziţie de FURLA şi având alături frumuseţile de femei ce fac parte din viaţa publică de la noi, ne-am gândit să lăsăm frumoasele noastre modele în absolută intimitate cu accesoriile de la FURLA, în universul lor comun. Nu fără să le întrebăm cum se simt şi ce emoţii trăiesc în acest univers, cum se contopesc şi ce înseamnă pentru ele aceste „flecuşteţe” fără de care femeile autentice nu pot exista.

Olga Rusu-Varvarici

Femeie de afaceri, proprietara Centrului „Medazur”

Pe de-o parte, accesoriile reprezintă o necesitate, ele oferă posibilitatea de a completa şi definitiva chipul. Pentru mine, mai reprezintă şi o pasiune mare – sub forma accesoriilor potrivite îmi pot manifesta dragostea faţă de frumuseţea absolută. Orice s-ar spune și oricât de banal ar suna, anume frumuseţea va salva lumea! În plus, eu nu sunt o femeie alintată. (zâmbeşte)

3_ec8a9766_opt

str. Vlaicu Pârcălab, 31, tel.: 022 275 775

Text: Marcel Toma

Genţi: FURLA

Bijuterii: TOUS, KORLOFF

Foto: Victoria Wonka

Outfit: Sisley, United Colors of Benetton; MUAH: Dessange

Abonează-te la articolele

Vip Magazin