„Acvila Sport” – Alegerea Campionilor

Povestea fraților Sergiu și Andrei Gîrjev, care conduc un business la nivel internațional, cu parteneriate de lungă durată, este dovada vie că o afacere de familie este ca o casă părintească: nu se vinde, nu se dă, nu se schimbă. Ba mai mult, se transmite din generație în generație.

Copacul cu rădăcini adânci nu se teme de furtună.

Totul a început în 1994, când Anatolie Gîrjev a înfiinţat Compania Acvila Sport pe lângă Departamentul de Stat al Republicii Moldova pentru Problemele Tineretului şi Sportului. Din momentul fondării, dânsul şi-a propus să vină în sprijinul sportivilor de performanţă, al sportului şcolar, dar şi al celor care îl practică în timpul liber, cu o gamă variată de bunuri şi accesorii sportive: echipamente pentru jocurile de echipă (fotbal, volei, baschet, handbal), mese de tenis, cupe, medalii, figurine, palete, haltere, aparate fitness, genţi, pantofi sport şi alte articole pentru orice necesitate. Sârguinţa, pasiunea şi încrederea i-au adus un succes ireproşabil. Astfel, ieşind pe arena internaţională, Acvila Sport a stabilit contacte directe cu marii producători de accesorii sportive din Germania, Suedia, Cehia, Polonia, Bulgaria, India, Pakistan, China.

dsc07377apage_110_opt

dsc07278page_110_optPentru a reuşi, găseşte-ţi un drum şi ţine-te de el!

Cu foarte multă pasiune – ingredientul esenţial pentru o afacere de succes, familia Gîrjev a reuşit să dezvolte un business care nu doar le aduce profit, dar şi şansa să muncească cu plăcere în fiecare zi. Tatăl Anatolie, fiind Maestru în Sport, le-a cultivat băieţilor dragostea pentru sport încă de la o vârstă fragedă. Iar „sportul este viaţă” a devenit un motto pe care îl urmează şi astăzi cei doi feciori ai săi.

dsc07363page_111_opt
Sergiu Gîrjev, Director General Acvila Sport SA

Nimeni nu e prieten cu timpul.

Lovitura dură de acum un an – trecerea în nefiinţă a tatălui, i-a pus pe cei doi fraţi faţă în faţă cu adevăratele provocări ale vieţii.

Lipsa părintelui i-a lăsat cu o multitudine de întrebări fără răspuns în ceea ce priveşte administrarea corectă şi eficientă a businessului. Dar, fiind nişte discipoli sârguincioşi, laborioşi, cumpătaţi şi responsabili, au preluat eştafeta în mâinile lor, considerând că ei sunt cei care vor duce spre un viitor prosper ceea ce a început tatăl. Astfel, ei au împărţit atribuţiile de serviciu la doi, fiecare având rolul său în gestionare: Sergiu este responsabil de identificarea de noi oportunităţi de dezvoltare, stabilirea preţurilor optime pentru a echilibra profitul cu satisfacţia clientului, coordonarea activităţii compartimentului de import, negociază contracte, iar Andrei asigură managementul firmei, stabileşte strategiile comerciale prioritare în vederea atingerii target-urilor stabilite, controlează şi supervizează activităţile Departamentelor de Marketing, Financiar-Contabil, Administrativ şi Resurse Umane, coordonează activitatea comercială a magazinelor. Împreună fac un tandem reuşit, orice decizie este bine chibzuită, analizată şi apoi realizată.

dsc07129page_111_opt
Andrei Gîrjev, Director Comercial Acvila Sport SA

Secretul unei afaceri de succes în familie

O afacere de familie nu ar avea succes dacă membrii săi nu ar investi împreună TIMP, EFORT, PERSEVERENŢĂ atât în dezvoltarea lor antreprenorială, cât şi în viaţa privată.

Puternici şi hotărâţi, fraţii Gîrjev au învăţat de-a lungul anilor care sunt aspectele demne de luat în calcul cu privire la cunoaşterea pieţei. La fel de importantă este şi atitudinea adoptată în relaţiile de afaceri. Una dintre colaborările internaţionale de succes a început acum 8 ani, când au fost în India şi au adus în Moldova branduri noi. Astfel, s-a bucurat mult de aprecierea clienţilor Cosco, producător de mingi şi echipament sport de o calitate înaltă. Rebrandingul de acum un an a stabilit o relaţie mai apropiată de persoanele fizice, inclusiv prin pagina de Facebook, noul site www.acvilasport.md, iar procesul continuă să se dezvolte.

dsc07303page_112_optPoţi face întotdeauna mai mult decât ai crezut.

Acvila Sport nu este doar o afacere de distribuţie a accesoriilor sportive. Compania îşi propune să promoveze modul de viaţă sănătos, ideea că sportul contribuie la integrarea socială, fiind parte din procesul educaţional al fiecărui cetăţean.

Sergiu şi Andrei şi-au pus scopul să deţină un rol important în ceea ce priveşte consultarea specializată şi anume: alegerea corectă a unui echipament sportiv de joc, tehnici de antrenament, utilaj şi / sau echipament necesar pentru sportul preferat etc.

În cei peste 24 de ani de activitate, Acvila Sport se numără printre companiile de TOP din Republica Moldova, garantând calitatea înaltă a bunurilor sportive oferite şi satisfacţia clienţilor săi. Echipa este formată din specialişti în domeniu. Deci toată marfa sportivă trece o testare riguroasă până a ajunge în mâinile celor care practică sportul la nivel profesionist sau amator, în mod sistematic sau ocazional.

dsc07140page_112_optCea mai bună reclamă e un client fericit.

Numărul mare de clienţi fideli şi mulţumiţi este cheia succesului afacerii. O importantă dovadă în acest sens este şi plasarea companiei în topul preferinţelor multor cluburi sportive şi a mai mult de 80 % din instituţiile de învăţământ şi de profil.

Şi-au asigurat prezenţa permanentă în stoc a unui asortiment unic de produse de o calitate înaltă de peste 10 mii de poziţii, astfel oferind o încredere şi mai mare celor care îi apreciază, cu oferte avantajoase de inventar şi articole sportive, printr-un raport excelent între preţ şi calitate.

 

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin