Alina Moldovan Madan, desemnată OMUL ANULUI 2018 în Domeniul Imobiliare

S-a ambiționat să dezvolte o afacere în domeniul imobiliar din Republica Moldova, a pus accentul prioritar pe transparență și deservirea complexă a beneficiarilor, a cântărit mult și a construit echipa astfel încât să formeze un fundament rezistent. Și iată că în 2018, ca și în anul precedent, indicatorii de succes ai „O’Key Imobil” au fost în creștere, compania poziționându-se drept un partener de încredere în tranzacții imobliare. Inclusiv pentru că e condusă de un om de încredere – Alina Moldovan Madan.

Munca nu a fost niciodată pe plan secund pentru mine. Iubesc ceea ce fac, sunt perseverentă, îmi setez obiective mari și găsesc soluții potrivite, transform de fapt pasiunea în job, iar în consecință, cresc compania imobiliară „O’Key Imobil”. Și nimic nu mă bucură mai mult decât un beneficiar care ne recomandă cu încredere. Or, eu întotdeauna am fost de părerea că este important să investești în marketingul serviciilor tale, mai ales când e vorba de domeniul imobiliar, dar nimic nu contează mai mult decât calitatea și satisfacția clientului.

Ne dezvoltăm într-un domeniu în care fiecare tranzacție este o reușită, iar din aceste reușite însumate se conturează raportul final și bucuria succesului. Iată de ce pentru mine contează dispoziția cu care vine angajatul la muncă, mediul plăcut în care-și desfășoară activitatea, confortul său emoțional. Investim în angajați pentru ca ei să aducă plus valoare companiei. Ei sunt și mijlocul nostru de comunicare cu clienții, și observatorii, și cei care răspândesc valorile „O’Key Imobil” și ale mele ca și fondator.

2018 a fost un an benefic pentru domeniul imobiliar, fără șocuri economice și cu noutăți plăcute. Una dintre acestea a fost programul „Prima Casă”, care a sporit dinamismul domeniului imobiliar. De fapt, prin programul „Prima Casă”, statul dorește să sprijine în mod direct pe toți cei care se află în fața achiziționării unei locuințe. Modalitatea de realizare a programului este făcută prin intermediul garanției de stat, ceea ce face ca acest produs să fie mai accesibil tinerilor în comparație cu alte credite imobiliare. Ne-am bucurat și noi din plin de această inițiativă și am contribuit la eficientizarea procedurii.

Fiecare an este important pentru „O’Key Imobil” și e foarte plăcut atunci când pe final de an îți vezi obiectivele realizate. În 2018 ne-a reușit dublarea numărului de tranzacții față de anul 2017, am obținut mai multă experiență, mai multe recomandări, mai mulți clienți fideli.

Oricine poate să-și caute o locuință și poate merge de unul singur prin toate procedurile necesare, doar că atunci când în această călătorie este implicat „O’Key Imobil”, totul devine mult mai simplu și sigur – este căutată nu o oarecare locuință, dar locuința potrivită și corespunzătoare necesităților beneficiarului, este asigurată consilierea pe parcursul întregii tranzacții și, întâi de toate, este redus timpul de căutare – foarte multe familii și-au găsit, prin intermediul nostru, locuința dorită, inclusiv în 2018, beneficiind de corectitudine, transparență, rapiditate și atitudine serioasă.

Mă identific tot mai mult cu afacerea pe care o dezvolt și investesc emoție și suflet. Chiar și atunci când merg peste hotare, călătoriile fiind marea mea pasiune, analizez parcursul companiilor imobiliare din diverse orașe și încerc să preiau idei interesante și eficiente pentru a le implementa și în Republica Moldova. Combin utilul cu plăcutul. Iar în timpul zborurilor nu uit să-mi asigur geanta cu o carte bună și, la fel, plină de inspirație. Cartea pe care am citit-o de curând este „Principles: Life and Work” de Ray Dalio.

Fişier

Proprietara şi fondatoarea companiei imobiliare O’Key Imobil

Data şi locul naşterii: 5 iulie 1987, or. Chişinău

Studii: Facultatea de Economie, Universitatea Sophia Antipolis (NISA); Master 1 şi Master 2 – Finanţe şi fiscalitate, Pantheon-Sorbonne (PARIS)

Text: Doina Popa

Foto: Arhiva Personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin