Anatol Golea – OMUL ANULUI 2022

Fişier

DIRECTOR STRATEGIC AL REȚELEI DE MAGAZINE AZART

DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 29.08.1982, S. CORNEȘTI, R-NUL UNGHENI

STUDII: ȘCOALA DE MAEȘTRI ÎN AVIAȚIE DIN MEDIAȘ, ROMÂNIA; FACULTATEA ECONOMIE ȘI MANAGEMENT, UASM; MASTER ÎN ȘTIINȚE POLITICE, ACADEMIA DE ADMINISTRARE PUBLICĂ

CARTEA PREFERATĂ: „ARTA RĂZBOIULUI” DE SUN TZU

FILMUL PREFERAT: „GLADIATORUL”

COORDONARE: RODICA CIORĂNICĂ

FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Anatol Golea

„Go big or go home”

Un om cu o evoluție surprinzătoare. De la militărie – la afaceri, cu aceeași dedicație, aceeași verticalitate și pasiune. Ultimii ani au fost marcați de creștere în afacere, dar și în familie, iar 2023 vine să-i completeze portofoliul de afaceri cu un proiect care urmează să facă senzație, dar și să completeze nișe de business. Dar să nu anticipăm…

Mi-a plăcut dintotdeauna să muncesc. Orice am făcut, în orice domeniu am fost implicat – mi-am dorit să fiu cel mai bun în ceea ce fac. De fiecare dată mi-am stabilit obiective tot mai înalte, în unele cazuri, la prima vedere, imposibil de atins. Construiesc strategii, calculez pașii și înaintez – prin provocări – spre rezultatele pe care mi le doresc.

Nu cred în bariere. Barierele ni le stabilim noi, sunt doar în capul nostru. Viața m-a învățat că orice este posibil, trebuie doar să-ți dorești și să muncești atât cât este necesar pentru visurile tale.

Businessul este despre Oameni. Ei sunt temelia oricărei afaceri, iar oamenii din echipele noastre sunt exemple de atitudine, implicare, sacrificiu și dedicație. Relațiile pe care le construim cu clienții noștri sunt despre munca în echipă.

Anul 2022 este despre Alex. Minunile se întâmplă dacă ți le dorești cu adevărat, iar noi ne-am dorit cu adevărat și astăzi îl ținem pe Alex în brațe, împreună cu soția mea Tatiana. Suntem deosebit de recunoscători pentru o nouă, a treia minune în viața noastră.

Despre trecut. Nu putem privi în viitor, fără să învățăm din lecțiile trecutului nostru. Istoric, dar și personal. Greutățile ne duc spre noi și noi etape în viața noastră, în care trebuie să intrăm pregătiți. Sunt convins că provocările, deloc puține, pe care le-am avut, m-au ajutat să înaintez și să-mi fortific verticalitatea.

Viitorul este acum. Spunea cineva că adevărata fericire este să sădești copaci, la umbra cărora nu vei sta. Viitorul copiilor noștri este acum, acum îl construim cu toții. De aceea, prin afacerile pe care le dezvoltăm, susținem inițiative nobile și ne implicăm în proiecte sociale de impact. Schimbările încep cu fiecare dintre noi și trebuie să înceapă chiar astăzi.

Analiză. Multă analiză. Așa încep orice proiect. Sun Tzu spunea în „Arta războiului”, că unul dintre cei cinci piloni ai unei victorii este cunoașterea teritoriului, planificarea. Nu fac lucrurile în grabă, analizez și construiesc cu grijă.

„Go big or go home” este despre cum aleg să fac lucrurile. Doar „go big”. Dezvolt acum un proiect inedit în sectorul Ciocana al capitalei. Este vorba despre un Mall, de care să se bucure locuitorii întregii țări. Este un efort fantastic de echipă și muncim cu responsabilitate, dedicație și pasiune pentru a-l realiza. Așa că… în curând…

2023 este anul care mi-a făcut promisiuni frumoase. Sau poate că eu și echipa mea ne-am promis fapte mari. Suntem extrem de motivați și nerăbdători să le vedem realizate. E marea noastră provocare. Vă promit să fiți cu toții acolo când deschidem șampania!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin