BTL: LIDER GLOBAL ÎN MATERIE DE ECHIPAMENTE MEDICALE

SALOANE HEALTH & BEAUTY

Fondată în anul 1993, compania BTL este lider inovator global în materie de soluții medicale. Acum, și clienții din Republica Moldova se vor putea bucura de cele mai moderne tratamente efectuate cu aparate de ultimă generație. Principalele segmente BTL includ fizioterapia, cardiologia și estetica medicală. Echipamentele BTL sunt fabricate în Uniunea Europeană și asigură rezultate optime pe termen lung.

80 de reprezentanți în diferite țări. Peste 70 000 de furnizori BTL la nivel global. Peste 3000 de angajați. Peste 400 de ingineri. Peste 1000 evenimente pe an. Peste 500 000 de sisteme medicale instalate

INOVAȚIILE BTL

Compania BTL dispune de o gamă largă de dispozitive mult premiate. Datorită acestor aparate de ultimă generație, pacienții se pot bucura de o mulțime de proceduri, care le pot schimba viața. De la aparate care tratează podeaua pelviană, până la remodelarea țesuturilor și reducerea grăsimilor.

APARATELE REVOLUȚIONARE MARCA BTL

BTL EMFACE – prima și singura tehnologie care utilizează concomitent energiile de radiofrecvență simultană și HIFES pentru a trata pielea și mușchii, rezultatele fiind observate la 4-6 săptămâni de la ultima ședință și continuând să apară timp de câteva săptămâni după tratament.

BTL EXION – o platformã 4 în 1 cu posibilități nelimitate, ce folosește inteligența artificială.

Cei patru aplicatori unici:

– Microneedling RF pentru o profunzime mai mare, cu mai puțină durere.

– Prima tehnologie care stimulează acidul hialuronic în mod non-invaziv.

– Soluție corporală pentru laxitatea pielii și țesutul adipos localizat.

– Procedură non-invazivă pentru a trata laxitatea vaginală și disfuncția sexuală.

BTL EMSELLA – scaunul revoluționar pentru mușchii planșeului pelvin.

Acest dispozitiv medical aprobat de FDA sprijină tratarea incontinenței urinare și a sănătații intime. Unul din șapte adulți suferă de această afecțiune, EMSELLA reprezentând o descoperire uriașă introdusă de compania BTL.

BTL EMSELLA folosește energia electromagnetică focusată, care determină stimularea profundă a mușchilor podelei pelviene, fără a fi nevoie să vă dezbrăcați. Într-o singură sesiune, BTL EMSELLA realizează mii de contracții asemănătoare celor de tip Kegel, care vă ajută să vă antrenați mușchii fără niciun efort. Cercetările științifice arată că 95% dintre pacienții cu incontinență au raportat o îmbunătățire semnificativă în viața de zi cu zi și 85% au observat o îmbunătățire generală a vieții intime.

Sistemul EMSELLA a fost dezvoltat de-a lungul anilor de departamentul de Cercetare și Dezvoltare (R&D), susținut de departamentul de fizioterapie, cu sediul în Praga, unde BTL are unul dintre cele mai mari centre de cercetare pentru dispozitive medicale la nivel global.

EMSCULPT NEO – două tratamente simultan, în doar 30 de minute.

Emsculpt Neo este singura tehnologie non-invazivă care utilizează simultan tehnologia RF și HIFEM+ (energie electromagnetică focusată de înaltă intensitate) pentru a elimina țesutul adipos cu 30% și a crește masa musculară cu 25%, în doar patru ședințe.

Prin utilizarea undelor electromagnetice concentrate de înaltă intensitate,
Emsculpt NEO stimulează mușchii într-un mod foarte profund. Contracțiile intense conducând la o creștere semnificativă a masei musculare și la tonifierea mușchilor.

Valeria Vîrtosu – director BTL în Republica Moldova

,,În 2024, clinicile partenere care colaborează cu compania BTL vor seta trendurile și vor deveni lideri pe piața medicală. Urmează multe proiecte mari și inovative. De la echipamente estetice cu inteligență artificială incorporată, până la sisteme robotizate pentru a oferi servicii medicale inovative, eficiente și unice. Inovarea și progresul sunt cheia succesului, fiți cu ochii pe noi.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin