Casa Decori – inspiraţia perfectă pentru designul interior

Ştim cât de mult ţii la confortul tău, la oaza de linişte numită casa ta. Eşti atent la spaţiul în care îţi petreci cea mai mare parte din timp, la elementele de decor, mobilă, accesorii şi alte detalii-cheie. În acest material, îţi sugerăm să te inspiri de la Casa Decori, un showroom tânăr (deschis de un an) ce îţi oferă soluţii inedite în materie de draperii, tapete, dar şi alte lucruri frumoase pentru casa ta.

Chiar dacă s-a lansat ca brand acum un an, Casa Decori activează în acest domeniu de mai mult timp. Specialiştii sunt receptivi aici şi intuiesc din prima dorinţele clienţilor care vin la showroom în căutarea unui tapet cu imprimeu unic, a unei stofe colorate sau a draperiilor ce corespund ultimelor tendinţe.

Belgia, Spania, Turcia sunt ţările din care se importă stofe în showroomul „Casa Decori”. Fiind ţări lider în acest domeniu, produsele sunt de top şi satisfac aşteptările clienţilor.

showroom-38page_74_optDacă e să vorbim despre tapete, atunci acestea sunt aduse din Belgia, Italia şi Germania, ţări care la fel sunt pionieri la capitolul producerea tapetului. De exemplu, cel italian este cunoscut în lume graţie calităţii şi texturii sale de primă clasă. Dacă unii clienţi vor să investească în renovarea casei lor, atunci le recomandăm tapetele comercializate în showroomul „Casa Decori”!

Tendinţele în materie de tapete sunt variate. Mai întâi, accentul se pune pe calitatea acestora şi aici vorbim de rezistenţă, culoare, textură. Colecţiile din showroom sunt conform trendurilor. Fanii stilului contemporan solicită tapet cu influenţe scandinave, loft şi provence. Romanticii rămân fideli stilului clasic, structurilor moi, mai catifelate.

showroom-32page_75_optAici găsiţi consultanţă profesionistă. Şi tot aici nicio stofă nu are secrete! Mai găsiţi draperii, concepte de design pentru articolele textile destinate casei, servicii de realizare a draperiilor, a cuverturilor, a pernelor decorative, a huselor pentru mobilă. De asemenea, la dorinţă, cei de la Casa Decori montează elemente de suspendare, galerii metalice, şine de tavan, accesorii de decor, transportă şi aranjează elementele textile într-un interior. Tot la ei puteţi apela pentru realizarea modelelor de jaluzele care la fel pot fi incluse într-un interior contemporan.

showroom-47page_75_optReferitor la draperii, sunt mai solicitate cele unicolore, dar cu o structură deosebită. Odată cu apariţia stilului neoclasic, se renunţă pas cu pas la draperiile multietajate. Acestea se încadrează de obicei în săli de ceremonii, în hoteluri etc.

Casa Decori înseamnă prestarea serviciilor de calitate şi livrarea produselor bine executate. Clientul beneficiază de informaţii detaliate despre ce urmează să cumpere.

Produsele din showroomul „Casa Decori” corespund diferitor categorii de bugete. Esenţial este că indiferent de preţ, toate produsele sunt de o calitate foarte înaltă.

logo_casa_decoripage_7_optAdresa:

bd. Dacia 27, et. 2

Tel. +373 79 323 829

Web: www.casadecori.md

E-mail: [email protected]

Abonează-te la articolele

Vip Magazin