Cătălin Botezatu, creatorul de modă plin de ambiție și poftă de muncă!

Cătălin Botezatu este creatorul de modă care îşi dedică tot timpul meseriei sale. Din dorinţa de a rămâne mereu la înălţime, acesta munceşte de dimineaţa până seara, de luni până duminică. Datorită acestui fapt, de mai bine de 35 de ani, el reuşeşte să se menţină în pole position şi oferă dragoste şi calitate celor din jurul său.

“Este foarte uşor să ajungi sus, dar cred că este foarte greu să rămâi pe acea poziţie. Nu poţi vinde cuiva reţeta succesului, ci poţi învăţa din experienţele celorlalţi, poţi extrage din ceea ce vezi, din ceea ce citeşti, din ceea ce fac anumiţi oameni, iar apoi să îţi însuşeşti aceste lucruri.”

Cătălin Botezatu îşi organizează o vacanţă o dată pe an, care se consumă de obicei undeva pe insule. Preferă atunci să fie singur, să citească, să asculte muzică şi, într-un cuvânt, să fie el însuşi. Creatorul de modă a fost desemnat Omul Anului 2019, la categoria “Business”. Interviul integral în care acesta vorbeşte despre atitudinea sa faţă de lumea virtuală, dar şi despre planurile de viitor, îl găsiţi în revistă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin