Cătălin Caragea, vocalistul trupei 7 klase, a murit în această noapte

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a decededat în această noapte. Informația a fost confirmată de către Iurie Bădicu, producătorul acestora într-o postare pe pagina de Facebook.

„** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața#Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe Facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectaror la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți. Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7. Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea.”

Ulterior, Iurie Bădicu a venit și cu câteva precizări legate de locul unde va fi înmormântat tânărul.

„#Cătălin #Caragea, vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil, #probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul său. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reușit acum să ajungă acasă, e regim de pandemie, carantină…”

Colegii de breaslă au rămas șocați la aflarea acestei vești triste.

„Catalin, nu sunt pregatită să accept așa ceva. Nu cred ca nu mai ești… nu îmi vine să cred efectiv că nu o sa te mai aud cîntând, și nu o să mai râdem la evenimente și susține unul pe altul. Am fost împreună la Xfactor, și de atunci am rămas în relatii bune… acest lucru mă șochează. Cât TALENT ȘI BUNĂTATE ÎNTR-UN SINGUR OM. Rar. Frumos. ”, a scris și Olga Verbițchi.

„Nu pot să cred 😔… Condoleanțe celor care au fost alături de el în momente grele. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Drum lin, Cătălin.”, a adăugat și Cosmina Cotoros, eroina clipului „Plec din Chișinău”.

Din primele informații rezultă că poliția a fost alertată în această dimineață în jurul orei 03:00, precum că într-o locuință din sectorul Centru a fost depistat un cadavru. La fața locului, echipa a găsit tânărul, în vârstă de 22 de ani, care s-ar fi strangulat cu o curea. Medicul legist ar fi menționat că nu au fost depistate urme de moarte violentă. Tânărul locuia de unul singur, dar pentru că nu răspundea la apeluri de telefon pentru o perioadă, o rudă a intrat să îl viziteze. Poliția a inițiat o anchetă. De menționat că solistul nu a lăsat niciun bilet de adio

Trupa 7 klase a fost fondată în 2017 de Iurie Badicu. Și a fost formată din cinci instrumentiști și un solist. În 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Acum băieții colaborau cu casa de discuri a lui Smiley.

Amintim că băieții au fost nominalizați de două ori cu titlul OMUL ANULUI de către revista VIP magazin. În 2018 au obținut trofeul pentru Debutul Anului, îar în 2019 pentru Evoluția anului!

Zbor lin, Cătălin Caragea!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin