Cătălin Giosan, cel mai bun manager media, potrivit revistei „VIP magazin”

Conduce unul dintre cele mai longevive proiecte independente de televiziune şi media din Republica Moldova. La 17 ani de la înfiinţare, PRO TV Chişinău a devenit un redutabil trust media, un business în continuă dezvoltare cu audienţe în creştere neîncetată, cu produse de calitate şi profitabile atât în domeniul TV, cât şi online.

Acum, sediul de pe str. Petru Maior 7 găzduieşte, pe lângă PRO TV Chişinău, atât de cunoscut şi apreciat în întreaga țară, şi nu doar în capitală, proiecte media de succes ca protv.md, inprofunzime.md, perfecte.md, dar şi postul de televiziune „Acasă în Moldova”. Anume pe „Acasă”, acum patru ani, a luat naştere emisiunea de divertisment de mare audienţă „O seară perfectă”, cea care, începând cu luna septembrie 2016, a trecut în grila postului PRO TV Chişinău. Prezentată de Rodica Ciorănică, aceasta a fost una dintre noutăţile anului la PRO, schimbare care s-a dovedit a fi reuşită şi ca imagine, şi ca audienţă.

Dacă la 17 ani oamenii abia încep să se maturizeze, PRO TV Chişinău a trăit deja maturitatea în domeniul său de activitate, devenind un etalon al televiziunii şi al presei moderne şi independente. Este o veritabilă pepinieră de cadre profesioniste, reporteri şi prezentatori, care au cunoscut succesul public anume la PRO TV Chişinău – în 2016 i-a venit rândul Tatianei Nastas să sclipească pe sticlă în postura de prezentatoare de ştiri.

Datorită trustului al cărui manager este Cătălin Giosan, oamenii ştiu ce înseamnă presă liberă şi informaţie obiectivă, în condiţiile în care puţine instituții mediatice se mai pot lăuda cu neutralitatea. Iată că el poate. Se mai laudă şi cu al său buletin neclintit de la înfiinţare, Ştirile PRO TV Chişinău fiind cel mai urmărit program de televiziune din Moldova în mediul urban, printre persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. O spun sondajele.

Într-un an dificil, dar şi plin de evenimente social-politice, PRO TV Chişinău nu şi-a permis să rateze reflectarea campaniei electorale prezidenţiale, aşa cum şi-a obişnuit audienţa: echidistant şi corect. Prin intermediul dezbaterilor publice, moderate de Lorena Bogza, dar şi în cadrul talk-show-ului „În PROfunzime”, pe care îl moderează redutabila jurnalistă de la PRO.

Fişier

Director la PRO TV
Chişinău

Data şi locul naşterii: 4 ianuarie 1970, or. Gura Humorului, jud. Suceava, România

Studii: Universitatea din Bucureşti

Text: Marcel Toma

Foto: PRO TV Chişinău

Abonează-te la articolele

Vip Magazin