DARIA ROOM – Top Branduri 2021

În ultimii ani, saloanele de frumuseţe, clinicile estetice şi centrele de remodelări corporale au împânzit oraşul la propiu. Dar, nu tot ce e mult e și bun. Când e despre sănătate şi aspect fizic, primordială este calitatea. În mai puţin de 10 ani de activitate, Daria Room şi-a făcut un public fidel și un nume notoriu în întreaga țară. Sunt diferiţi pentru că de la an la an au evoluat şi au oferit tot ce e mai bun celor ce aleg serviciile lor. Nu le-a fost frică să experimenteze, ca mai apoi să se bucure de succes. Rezultate frumoase și recomandări utile sunt despre roade binemeritate și muncă asiduă.

UN VIS DEVENIT REALITATE

Salonul Daria Room a fost lansat în 2014. Totul a pornit de la visul de a crea un loc unde femeile urmau să găsească liniște, relaxare şi ajutor pentru menţinerea frumuseții.

Nu s-au aventurat prea mult. Au început cu paşi mici, iar în timp echipa s-a mărit, au investit în aparataj de ultimă generaţie şi produse profesioniste. Scopul era să se diferenţieze şi au reuşit, fiindcă au adoptat un stil unic de promovare. Atenţia, grija şi fericirea clientului fiind bucuria specialistului.

SUCCESUL

În afaceri, reuşita e despre activitățile finalizate cu reușite incontestabile.

Atât timp cât există un flux constant de clienți mulțumiți, apariții și invitații în presă, iar popularitatea salonului este maximă, realizările și profesionalismul sunt deductibile.

LECŢIA CRIZEI COVID

În acest an, Daria Room a învățat lecția crizei COVID. A căutat și a găsit soluții care să îi permită să-și desfăşoare activitatea dincolo de efectele deciziilor administrative. Pandemia a accelerat modul de a căuta şi găsi oportunități, de a oferi calitate și sigurață pe „vreme nefavorabilă”. Iată aceasta poate fi considerată cu adevărat o reuşită. Nu e uşor să faci faţă greutăţilor, însă, cu siguranță, e un pas înainte spre un viitor prosper.

CELE MAI BUNE INVESTIŢII SUNT TEHNOLOGIILE PERFORMANTE

Adeline Syneron Candela este considerat un LUX printre tot ce înseamnă tehnologii în sfera esteticii faciale și corporale. Din acest an, aparatul se găsește și la Daria Room. Sunt unicii reprezentanți ai brandului italian Eximia, pe piața noastră. Vorbim despre inovația care te scapă de centimetri în plus încă de la prima ședință și îți remodelează corpul așa cum îți dorești.

PROMOVARE

Daria Room susține ideea că nu există o reţetă universal valabilă, care ar asigura succesul. Cei mai importanţi factori ce influenţează deciziile brandului privind dezvoltarea campaniilor de promovare fiind: obiectivele fixate, publicul ţintă și experienţa în domeniu.

SLOGAN

Îndrăznește să descoperi!

Lumea în care trăim predispune la un ritm de viață foarte alert: fie că ne referim la serviciu, școală, activități extra sau casnice, familie… timpul se împarte între toate și ne forțăm să rezolvăm cât mai multe din provocările zilnice. Ce rămâne pe ultimul loc?! Da, propria persoană!

Acea carte pe care am cumpărat-o în mai și n-am reușit să o citim nici în ianuarie. Sau vizita la cosmetolog pe care am anulat-o de vreo 3 ori, deja…

Ordonează-ți prioritățile, oferă-ți mai mult timp și îndrăznește să te rupi de rutină, iar Daria Room te așteaptă să îți ofere tot ce e mai bun pentru tine și corpul tău.

AŞTEPTĂRI…

Urmează vremuri dificile, dar și oportunități grozave de a lega relații pozitive pentru companii. E bine să știi când nu trebuie să cedezi, și când a venit momentul să acționezi, iar astfel de abilități se dezvoltă în timp. Acestea fiind și principiile după care se ghidează salonul Daria Room.

După un an deosebit de dificil, cred că 2021 a adus nenumărate provocări pentru mediul de business. Cu toate acestea, cred că anul ce a trecut a fost anul redresării şi al creşterii economice. Anul când am început să ne revenim după încertul 2020.

Angajat sau angajator, beneficiar sau prestator de servicii, ne-am schimbat perspectiva despre modul în care lucrăm și interacționăm unii cu alții și am evoluat. Până la urmă, orice obstacol are partea bună şi motivaţională.

ANA PLATONOV

MANAGERUL SALONULUI DARIA ROOM

Abonează-te la articolele

Vip Magazin