Elena Triboi – OMUL ANULUI 2022

HEALTH & BEAUTY

A creat un adevărat imperiu al frumuseții – începând cu produsele și aparatele pe care le distribuie Rofilena și terminând cu școala de beauty, suplimentele alimentare și sediul de poveste în care s-au mutat recent. Pentru oricine vrea să înceapă o afacere, mare sau mică, în sfera beauty, Elena și echipa sa au o soluție, pornind de la creme și încununând cu aparate de zeci de mii de euro.

Fişier

FONDATOR ROFILENA

DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 18.09.1981, S. VORNICENI, R-NUL STRĂȘENI

STUDII: FACULTATEA DE DREPT, USM

CARTEA PREFERATĂ: „REVOLTA LUI ATLAS” DE AYN RAND

COORDONARE: RODICA CIORĂNICĂ

FOTO: ELISABETH CUJBA-ZHILTSOVA

Demers către perfecțiune

Elena Triboi

Autoportret. Tun de putere, contabil-magician, consultant de vânzări, diplomată, păstrătoare de secrete, judecătoare corectă și, uneori, o sfântă. Sunt și o muncitoare, la 24 de ani nu înțelegeam de ce oamenii stau acasă sâmbăta și nu merg la muncă. Îmi plac locurile și lucrurile frumoase. Iubesc să ascult, să citesc și ador cifrele, analitica și statistica, nu contează la ce se referă ele.

Totul a început din curiozitatea de a afla cum au grijă femeile noastre de ele însele și în ce mod le-aș putea ajuta eu în acest demers spre perfecțiune. A urmat dorința de a evidenția frumusețea feminină, de a o pune în valoare și de a le face să zâmbească cu mai multă încredere când se privesc în oglindă, oriunde ar fi – acasă, cu fetele la cafea sau în vacanță.

2022 a fost un an activ, cu parteneri noi, cu multe călătorii, lecții noi. Urmărim cum se schimbă cursorul dorințelor feminine și vedem cum ne mișcăm cu încredere spre naturalețe. Acum „se poartă” tratamentele corporale și procedurilor combinate, atât pentru față cât și pentru corp. Acestea sunt must have-urile anului. Cosmetologia cu aparataj a ajuns în multe clinici și saloane de frumusețe din Moldova. Orice îngrijire, pentru un rezultat mai vizibil, o ajutăm din interior cu suplimente alimentare și nu uităm regula celor 4 S – sport, soare, somn, sex.

Dacă vorbim despre business, atrag foarte multă atenție fiecărui produs în parte, fiecărui partener și brand internațional pe care îl reprezentăm în Republica Moldova – care este beneficiul lui, cum îl putem integra în regimul nostru de îngrijire. La fel, trebuie să cunosc personal procesele – de la cum păstrăm produsele, până la logistică și instruirea celor care le folosesc. Să știți că nouă chiar ne pasă cum e mirosul cremei pentru ochi și ce conține sticluța de 15 ml de pe masa dumneavoastră.

Rofilena începe cu un grup de oameni talentați care, uniți la un loc, creează lucruri frumoase și unice. Și continuă cu un concept cum să înveți să fii frumos – atât la exterior, cât și din interior, la orice vârstă și etapă a vieții.

Afacerea mea nu are doar o singură regulă, dar cea care pentru mine a fost esențială este corectitudinea în toate: față de colegii de birou, furnizori, clienți. Și față de sine.

Sunt exact acolo unde vreau să fiu la etapa asta. Admit că îmi place drumul vieții mele și sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt o visătoare incurabilă, cred că acesta este unul din factorii care m-au adus aici. Am și visuri mai mari… dar acum mă gândesc la ele mai relaxat. Toate se vor întâmpla la timpul lor.

Am avut și visuri care nu s-au îndeplinit. Doamne, da! Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-au îndeplinit. Acuma zic, oh… ce bine că e așa cum e!

Fac multe lucruri relevante în și pentru lumea femeilor. Totuși, sunt un om discret, nu a fost ușor să mă convingi să vorbesc despre mine.

Cea mai mare realizare. Cu siguranță, copii mei. Mircea, Matei și micuța Rofilena.

Fericirea constă din lucruri mici, nu știu cine a spus, dar a zis bine. Mă fac fericită dimineața, iarba, o adiere de parfum, un cântec, o colegă însărcinată, un ruj de buze…

Știu că viața nu e perfectă, dar este, și nu căuta nod în papură. Enjoy Life, as it’s a gift! E un fel de al meu de a trata lucrurile. Nimic nu m-a convins să nu mai cred în oameni și în dragoste. Și mai știu că este un singur moment când poți să faci ceea ce trebuie: ACUM.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin