Așa se dezbracă o mireasă! Un pictorial incendiar cu Francesca Nastas

…De la păpuşi, nu de la mumă, că ea încă te va veghea ceva timp până te dă pe mâini bune. Dar nici după asta nu te va lăsa de capul tău, că mama e mamă… Totuși n-a reuşit să te păzească de concursul „Echipa de Vis”, organizat şi realizat de revista noastră, dar nu cred că cineva regretă acest fapt. Acum, că tot ai câştigat premiul special din partea VIP magazin, un pictorial în cadrul rubricii „Dezgolite frumos”, ți se vor deschide şi alte portiţe, pe lângă cele de care ai reuşit până acum să treci, inclusiv la agenţia ADmodels, din postura de model.

Aceasta ar fi adresarea noastră către Francesca Nastas, o continuare interpretată a cunoscutului cântec de nuntă. Ce are tânăra, frumoasa şi „dotata” fată cu tema nunţii? În momentul de față, singura tangenţă cu ea o reprezintă şedinţa foto pe care noi, împreună cu Nicoleta Munteanu de la „Love and Passion Lingerie” şi cu fotograful Dima Cantemir, am conceput-o şi am realizat-o având tematica nunţii. Am făcut-o poate ca s-o pregătim pe Francesca pentru vârsta de 25 de ani, la care, teoretic, ar fi dispusă să spună „Da!”, să rupă colacul şi să se lase dezbrăcată. Până atunci, am îmbrăcat-o noi, în rochie de mireasă la Salonul de Mariaj „Barcelona”. Mă rog, „am îmbrăcat-o” e un fel de a spune, dacă ţinem cont de specificul rubricii în care totul se face frumos. Mai ales dezgolitul… Am fixat-o lângă geamul cu flori şi i-am „ordonat” s-o facă pe mireasa tristă – zis şi făcut!

Să nu uităm totuși pentru ce ne-am adunat şi pe cine dezgolim de această dată: pe Francesca, o tânără care, în acest iunie, a făcut majoratul, dar care, prin prisma activităţii de model pe care o abordează doar ca un hobby, a început defilările în lenjerie încă de pe la 15 ani. Natura a înzestrat-o încă de mică cu ce trebuie, astfel că posesorii colecţiilor în care ea defilează sunt atenţi la cupa sutienului – să fie suficient de încăpătoare. Prima dată a pozat într-un corset, ea având în spate aripi roz de înger şi o mască veneţiană pe faţă. La aşa îngeri, nici să mori nu-ţi pare rău…

Pe atunci, încă se juca cu păpuşile, cele care i-au marcat copilăria prin amintiri frumoase, dar şi prin deprinderi, pentru că trebuia să le îmbrace şi să le îngrijească. Cu ele a învăţat să fie responsabilă, prietenoasă şi grijulie. Păpuşile îi suplineau lipsa fratelui sau a surorii mai mici şi doriţi. Însă, acum trei ani, lucrurile au luat o altă întorsătură – a apărut fiinţa dorită, surioara, şi, deja, problema e alta – ele nu pot împărţi pisoiul alb şi pufos, care, acum, el are rolul de păpuşă. Firesc că Francesca cedează, că e mai mare. Şi, ca să-i facă pe plac surioarei, pe care nimeni încă nu îndrăzneşte s-o refuze, mai şi dorm împreună, mai ales că micuţa o solicită insistent.

Francesca este originară din Rezina şi o să înţelegeţi efortul acestei fete care, de dragul acestui hobby, numit modelling, face naveta frecvent la Chişinău pentru defilări şi pentru tot felul de proiecte. Cu un asemenea regim, nici n-ar fi de mirare dacă ar obosi să mai fie model. Dar ea rezistă şi călătoreşte de fiecare dată în capitală, în scop profesional, dar şi pentru a merge la shopping, cu familia, o ocupaţie care îi face mai multă plăcere. Pentru Francesca, Chişinăul a devenit foarte aproape. Aproape ca un tată, care o adăposteşte; aici are norocul să comunice cu oameni care îi oferă doar emoţii plăcute. De dragul lor, nici să baţi drumul două ore şi jumătate într-o direcţie nu e păcat.

Totuşi ea nu uită de Rezina sa natală, locul cel mai drag sufletului, pentru că şi un pui de rândunică îşi ştie cuibul. Acolo s-a născut, a crescut, la Rezina a rostit primele cuvinte. Şi, cu siguranţă, n-au fost „Ia-ţi, mireasă, ziua bună…”

 

Text: Marcel Toma

Foto: Dima Cantemir Photographer

Stil şi lenjerie: Love and Passion Lingerie

MUAH: Salonul Andrei Cocieru

Loc: Salonul de Mariaj Barcelona

(str. Puşkin 6)

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin