Grăbește-te și tu să ajungi la Personal Tailor Session cu Konstantine Malishevski

V-ați gândit vreodată cum e să fii designerul propriului costum fiind îndrumat de unul dintre cei mai notorii croitori veniți din Canada, Konstantine Malishevski, fiind croitor din a 4-a generație. În perioada 11-13 octombrie veți avea parte de o consultație privată alături de Konstantine. El are o experiență de peste 28 de ani în domeniu, și-a făcut studiile la școala Brioni ce ocupă locul 3 în lume și este creator al ținutelor purtate de către câștigătorii Galei Premiilor Oscar, precum Guillermo del Toro, Paul D. Austerberry, Richard Jenkins, dar și vedete cu renume ca David Backham sau Arisa Cox.

Konstantine o sa vă sugereze ce fel de stofe s-ar potrivi tipajului dumneavoastră în funcție de trăsăturile fizice, eveniment sau activitate cu scopul creării  unui costum personalizat pe măsură.

Fiecărei persoane i se va aloca câte o oră individuală de aia înscrierea prealabilă este obligatorie.

Brandul Florentino Delure e un concept ce te induce în lumea eleganței, luxului și rafinamentului. Showroomul nostru crează costume pentru bărbați și dame Ready-to -Wear și Made-to-Measure utilizând țesături de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia. Stofele pentru costumele clasice și de ceremonie prezente la Florentino Delure poartă semnătura Dormeuil, Scabal, Ermenegildo Zegna, Holland & Sherry, Loro Piana, având o istorie de peste 350 ani în tradiția țesăturilor de lux ale Italiei. Cămășile sunt realizate din țesături fine de bumbac egiptean, iar pantofii sunt lucrați manual din cele mai rafinate selecții de piele 100% italiană – frumoși, dar și incredibil de comozi.

La Florentino Delure se pune accent nu doar pe calitate, dar și individualitate, unde fiecare produs este creat în funcție de personalitate și stilul de viață.

Vă așteptăm cu drag în perioada 11-13 octombrie pe str.Șciusev 80 la o ședință de Personal Tailor Session doar la Florentino Delure.

Pentru detalii și înscrieri nu ezitați să telefonați pe nr. 0602 61 538 sau să ne scrieți pe pagina de FACEBOOK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin