HORA BINELUI – campanie caritabilă ce are ca scop renovarea secției Chirurgie Nou Născuți, de la CMC (VIDEO)

Pe 8 iunie, la Chișinău, MAD-Aid Moldova va lansa Campania HORA BINELUI – acțiune de caritate fără precedent care și-a propus drept obiectiv renovarea secției Chirurgie Nou Născuți, de la Centrul Mamei și al Copilului.

Renovarea secției de Chirurgie a Nou Născutului, dar și a secției Chirurgie Septică, merită pe bună dreptate atenția întregii societăți și poate fi considerată un obiectiv primordial și extrem de important pentru instituție, deoarece va permite prestarea serviciilor medicale conform standardelor internaționale, cu un regim sanitaro–epidemiologic la cel mai înalt nivel.

Pe 8 iunie, la Chișinău, va avea loc un eveniment caritabil, în localul Madison Park. Oameni de afaceri și personalități notorii din țară și de peste hotare vor face un prim pas pentru a susține proiectul umanitar. Evenimentul va fi onorat cu prezența Ambasadorului Marii Britanii, Steven Fisher.

Autoarea acestei inițiative este moldoveanca Victoria Dunford, stabilită în Marea Britanie. În 10 ani de activitate, Victoria Dunford și organizația sa MAD-Aid Moldova, au direcționat spre Republica Moldova și zonele sale vulnerabile fonduri ce depășesc cinci milioane de Euro.

Citește și: O moldoveancă din Marea Britanie a revenit în Moldova să organizeze un eveniment caritabil

Poți și tu să te prinzi în Hora Binelui, achiziționand un bilet la Gală.

Detalii, pe iTicket.md.

Pentru susținerea campaniei a fost lansată și o platformă de strângere de fonduri:

https://www.justgiving.com/campaign/onouaviata

Citește și: MAD-Aid Moldova ne invită la HORA BINELUI

Abonează-te la articolele

Vip Magazin