Irina Grabazei crează amintiri

Irina Grabazei este tânăra care crează amintiri ale celor mai frumoase evenimente din vieţile oamenilor. Înainte de a-şi începe lucrul, fotografa discută cu fiecare client ca să îi cunoască povestea şi să înţeleagă ce tip de poze i se potrivesc. Ea lucrează întotdeauna cot la cot cu soţul ei. Pintre clienţii lor a fost şi interpreta de peste Prut Andreea Bălan, care şi-a încredinţat nunta pe talentul celor doi.

“Nu mi-e frică dacă mâine aş avea mai puţini bani decât azi, mi-e frică dacă mâine aş avea mai puţină motivaţie, dacă m-aş trezi într-o zi cu regrete că nu am avut curaj la momentul potrivit sau că nu am rezistat suficient de mult pentru a îndeplini obiectivele propuse.”

Irina Grabazei mai spune că în 2019 a încercat să aducă ceva nou pe piaţă. Mai exact, să ofere serviciul same day edit sau cel puţin un preview al pozelor în maxim trei săptămâni de la eveniment. Pentru talentul său, fotografa a fost desemnată Omul Anului 2019, la categoria “Cultură”. Interviu integral în care aceasta vorbeşte despre dragostea ei faţă de fotografie, îl găsiţi în revistă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin