Kătălina Rusu & Andrei Croitoru despre viața de părinți.

Se spune că anii bisecți sunt cu adevărat speciali. Și toată omenirea pare să se fi convins de acest lucru în ultimele 12 luni. Pe lângă faptul că multe planuri ne-au fost date peste cap din cauza pandemiei, totuși pentru mulți 2020 rămâne a fi cel mai frumos cadou. Și asta pentru că anume în acest an au devenit părinți. Cum au aflat despre marea noutate, ce prenume au ales pentru bebelușii lor, cu cine seamănă aceștia, dar și ce mesaje le-ar transmite copiilor lor în ziua când vor deveni maturi cu acte în regulă, veți afla de la eroii acestui proiect. Cine sunt ei, rămâne să-i descoperiți în câteva clipe. Dar, atenție! Urmează imagini care vor stârni multe amintiri și emoții. Sunteți gata?!

Melissa

 

31.01.2020
2.875 kg
52 cm

Sarcina, departe de știință, este totuși un mister în sine. Nu știu cum și de ce, dar aveam o presimțire în seara respectivă, care mi-a schițat un zâmbet cald pe față și intuitiv parcă simțeam că sub inima mea mai este cineva. Ziua următoare am luat mai multe teste și toate au ieșit pozitive. Chiar dacă eram puțin confuză la început, soțul a reacționat foarte frumos, nu-i venea să creadă. A fost o surpriză frumoasă pentru ambii, care ne-a făcut și continuă să ne facă fericiți.

Nu știm de ce, dar aveam în listă un singur nume de fetiță, restul vreo zece erau pentru băiețel. Melissa a venit ca o șoaptă de sus, un nume care ne-a plăcut din start ambilor. La început nu ne-am gândit la semnificații, a fost mai mult o asociere intuitivă, ceva care suna atât de gingaș și dulce precum și este mica noastră prințesă. Acum deja știm că Melissa vine din greacă și se traduce ca miere de albine. Ne face să iubim totul din jur, doar prin simplul fapt că ea face parte din acest tot. 

Melissa, de fapt, nici nu pot să zic că e o parte din viața noastră, deoarece ea este viața noastră. O dragoste, care nu încape într-o singură inimă, de la care ai fluturi în stomac și lacrimi în ochi. Când o ții la piept și nu-ți ajunge, când o privești și nu te mai saturi, când o ai și o mai vrei. Avem cele mai frumoase dimineți, și asta pentru că ele încep cu ea.

Melissa este fetița tatei, asta am auzit prima dată atunci când a apărut pe lume, dar a luat de la toți ce este mai bun și frumos. Nu ne-am gândit niciodată la ce ar mai putea moșteni, ne-am gândit doar să-i oferim un exemplu frumos în viață, o educație corectă, să o ajutăm să-și cultive frumosul lăuntric, pentru a crește o personalitate utilă societății.

Nouă ne plac tradițiile poporului nostru și tot ce are valoare spirituală. Și ne dorim să cunoască trecutul strămoșilor noștri, să valorifice patrimoniul cultural și, desigur, tradițiile pe care le avem în familie. 

Nu suntem superstițioși. Ne străduim mereu să gândim pozitiv și îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru toate. Soarta Melissei la moment, credem, că depinde doar de noi, părinții, iar noi, la rândul nostru, ne vom strădui să-i oferim tot ce este mai bun pentru ca bebița să aibă o copilărie fericită. Și de ce nu, poate un frățior sau o surioară cât mai curând.

Scumpa noastră fetiță, ai ajuns la o vârstă la care toate ușile îți sunt deschise, o vârstă la care sârguința și ambiția te pot duce departe și împlini dorințele. 

Poate tu crezi că nu mai ești copil, însă pentru noi, mereu vei rămâne prințesa noastră mică și dulce. Ai fost crescută cu multă dragoste, de aceea vreau să fii mândră de cine ești, să ai demnitate și să-ți păstrezi principiile și valorile fundamentale. Acum să crezi în tine mai mult ca oricând, să fii puternică, onestă, curajoasă și înțeleaptă. Să iubești viața, să o prețuiești și să știi că noi mereu te vom susține în toate. 

Te iubim mult!!!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin