Mia Bella: NEXT DESTINATION, DUBAI! 

VESTIMENTAȚIE

După patru ani în care a colorat străzile Chișinăului și Bucureștiului cu abundență de nuanțe, eleganță, croiuri curajoase și feminitate, brandul Mia Bella intră într-o zonă de notorietate în care nu mai are nevoie de prezentare. Fondatoarea brandului, inspirată și neliniștită, caută tot timpul noi oportunități de extindere și afirmare. Piețe noi, orașe noi, modele noi. Destinația anului 2023 a fost Dubaiul. Meet Mia Bella!

2 showroomuri în Chișinău, al treilea în curs de deschidere în Dubai

ÎNCEPUTUL MIA BELLA

Brandul Mia Bella s-a născut din multă pasiune și dedicație, chiar dacă fondatoarea nu s-a considerat niciodată designer. Tot ce se naște din dragoste și neastâmpăr, nu are cum să nu iasă bine. Mia Bella e despre un manifest pentru frumos și pentru femei.

REALIZĂRI 2023

Anul acesta a culminat cu o nouă idee, care urma să întregească brandul construit în acești aproape cinci ani de existență. Mia Bella a plecat în Dubai. Primul pas, cu multă semnificație, a fost deschiderea companiei și testarea pieței. Astfel ca, în ianuarie 2024, Mia Bella să fie admirată în cadrul primei sale prezentări. Piața și gusturile femeilor de diverse culturi de acolo sunt foarte apropiate de creațiile Mia Bella. Momentan, Dubaiul reprezintă rampa de afimare și pe plan extern a frumosului brand de la Chișinău.

PROVOCĂRI 2024

Până brandul își pune la punct partea logistică pentru colecția vestimentară, fondatoarea lui este îndrăgostită de o nouă idee care îi vine ca o mănușă pentru o seară de bal – crearea și lansarea unei colecții de bijuterii din pietre scumpe. Se pare că 2024 este anul surprizelor și viselor mari care vor propulsa brandul Mia Bella la alt nivel!

Alina Cebotari – fondatoare Mia Bella

,,Eu sunt avocat de profesie și mulți nu m-au înțeles atunci când am intrat în lumea fashionului, dar cu pasiunile și dorințele arzătoare nu te pui. Anul trecut am făcut și studii de specialitate la Institutul Marangoni. A fost o experiență superbă pentru mine. Mi-am demonstrat încă o dată că sunt la locul potrivit. Despre 2024, știu că mă va surprinde!”

CONTACTE:

Adresă Showroom: or. Chișinău, str. București, 98

 @miabella.eu

Abonează-te la articolele

Vip Magazin