ORATORICA: DEJA ȘI ÎN ROMÂNIA

ȘCOLI PRIVATE

Centrul de limbi europene Oratorica a reușit să facă pasul decisiv către piața din România, marcând extinderea sa în această țară prin intermediul cursurilor online. Cu o experiență solidă de 12 ani în Republica Moldova și șase ani în Ucraina, Oratorica a devenit o prezență cunoscută în trei state, oferind cursuri de limbi străine pentru toate categoriile de vârstă și domeniile profesionale. În prezent, oricine își poate evalua gratuit nivelul de engleză și poate beneficia de cursurile Oratorica, punând accent pe perseverență, învățare și progres în vorbire.

65.000 de studenți mulțumiți

REALIZĂRI 2023

Anul 2023 a fost marcat de realizări remarcabile pentru Oratorica. Cea mai notabilă a fost consolidarea unei echipe dedicate, bazată pe o cultură corporativă. Aceasta pune accentul pe fericirea și satisfacția angajaților săi. În plus, cu mândrie, Oratorica anunță că a depășit pragul de 65.000 de studenți mulțumiți, care recomandă cu încredere serviciile oferite și revin pentru a-și continua studiile aici.

PIAȚA DIN ROMÂNIA

În anul 2023, Centrul de limbi europene Oratorica și-a mărit prezența și pe piața din România, prin intermediul cursurilor online. Acest demers este perceput nu doar ca o extindere geografică, ci și ca un pas important către oferirea de experiențe de învățare la un înalt nivel. Cu 12 ani de activitate în trei țări și alte trei orașe din Republica Moldova, Oratorica încearcă să ofere noi oportunități pentru toți cei interesați să studieze sau să avanseze în studierea unei limbi străine.

OBIECTIVE ȘI SCOPURI

În viitorul imediat, Oratorica își propune să-și intensifice angajamentul față de echipa sa, consolidând cultura corporativă și creând un mediu oportun pentru dezvoltarea profesională și personală a angajaților săi, o abordare strategică menită să asigure succesul atât la nivel de business, cât și în ceea ce privește performanțele elevilor lor.

Victor Moscalu – FONDATORUL CENTRULUI DE LIMBI EUROPENE ORATORICA

„În anul 2024, ne așteptăm să consolidăm în continuare prezența noastră pe piața din România, oferind o gamă diversă de cursuri de studiere a limbilor străine. Dorim să continuăm inovarea în domeniul educației lingvistice, integrând tehnologii moderne pentru a oferi o experiență de învățare interactivă și personalizată. Mulțumesc pentru“ încredere colegilor și tuturor care vor să avanseze și să vorbească cât mai bine o limbă străină.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin