VOGUE: ÎMPLINEȘTE VISUL ORICĂREI MIRESE

SALOANE DE MARIAJ

Alegerea rochiei de mireasă trebuie să fie o experiență pe care să ți-o amintești toată viața. Tocmai de aceea este important să faci alegerea corectă. Salonul de mariaj „Vogue” este acel ghid ideal către rochia perfectă. Prezent din 2016 în Republica Moldova, salonul promite exclusivitatea creațiilor.

7 ani pe piață

UNICI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Salonul de mariaj „Vogue” a venit pe piața din Republica Moldova având la bază un contract de exclusivitate cu brandul italian – Royaldi. Până la ora actuală, salonul rămâne unicul importator oficial al acestui brand, ceea ce îl face special pe piața
concurențială de la noi. Pe lângă aceasta, brandul se mândrește și cu alte colaborări cu branduri internaționale. Fiecare clientă a salonului beneficiază de o abordare profesionistă. Miresele se pot bucura de un serviciu special oferit de „Vogue”. Acestea se pot aranja în salon, fiind ajutate de personal. Mirii care vor să surprindă câteva cadre pentru amintire, o pot face chiar în salon, ambianța de la „Vogue” fiind ideală pentru sesiuni foto și video.

PREZENT ȘI VIITOR.

Astrologii și numerologii spun că anul 2024 va fi unul al creșterii și al vitalității. Acesta fiind și cel mai important scop al salonului „Vogue”. Echipa își propune să își valorifice imaginea peste hotarele țării și să își lărgească aria serviciilor oferite.

OLGA VALUȚA – DIRECTOR SALON DE MARIAJ „VOGUE”

,,Alegerea rochiei de mireasă este un moment unic și emoționant. În salonul de mariaj „Vogue” vă prezentăm colecții de top, ce respectă ultimele tendințe. Scopul nostru este că fiecare mireasă să-și aleagă rochia visurilor, exclusivă, care o va pune în evidență în una dintre cele mai speciale zile din viața ei.”

Date de contact:

Chișinău, str. M. Kogalniceanu, 84

Tel. 0697 77 765

Abonează-te la articolele

Vip Magazin