NOVA EVENT: Excelență în organizarea evenimentelor

ORGANIZARE & DECOR EVENIMENTE

Pe o piață a evenimentelor tot mai solicitată și explorată în Republica Moldova, Nova Event se distinge prin profesionalism, abordare inovatoare, precum și echipamente de ultimă generație. Cu o serie de proiecte deja negociate pentru 2024, agenția se bucură de recunoașterea obținută în urma organizării a peste 700 de evenimente. Printre cele mai grandioase realizări se numără Eurovision Moldova și Revelionul European, proiecte televizate ce au captat atenția întregii țări.

Peste 700 de evenimente unice

Realizări remarcabile în 2023

Nova Event și-a consolidat statutul printre liderii în organizarea evenimentelor de orice tip, de la concerte și petreceri corporative până la aniversări. Cu idei originale și complexe, abordare personalizată a fiecărui proiect, servicii flexibile și o atenție deosebită la detalii, agenția a reușit să deservescă cu succes peste 700 de evenimente unice, printre care etapa finală a concursului Eurovision Moldova, a Concertului Andrei de la Cahul ș.a.

Performanțe tehnice

În prezent, Nova Event dispune de echipamente performante, asigurându-se că poate satisface cerințele tehnice ale artiștilor de talie internațională. Agenția poate facilita prestații de excepție în Republica Moldova, fiind un partener de încredere chiar și pentru cei mai sceptici clienți. Sutele de evenimente deservite cu succes, confirmă nu doar experiența vastă, ci și capacitatea Nova Event de a transforma orice experiență de colaborare în una de neuitat. Agenția este pregătită să răspundă cu profesionalism și dedicare la toate provocările din domeniu.

Motivație în antreprenoriat

Fondatorii Nova Event, Radu Țăruș și Serghei Cocieri, au construit o afacere solidă, bazată pe viziune clară și valori comune. Motivația și curajul necesare în antreprenoriat sunt dublate atunci când doi lideri coechipieri împărtășesc aceeași viziune. Valorile fundamentale ale agenției, împreună cu o gestionare eficientă a lichidităților, au contribuit la creșterea constantă a Nova Event și la consolidarea poziției sale în industria evenimentelor din Republica Moldova.

Radu Țăruș – Director General Nova Event

,,Pentru anul 2024, Nova Event își propune să continue seria de succese prin negocierea și realizarea mai multor proiecte de amploare. Printre acestea se numără organizarea Finalei Eurovision Moldova 2024, Ziua APL-ului și alte concerte care vor fi anunțate pe parcursul anului. Totodată, Nova Event și-a îndreptat atenția către piața internațională și evoluțiile tehnologice din domeniu pentru investiții semnificative în echipamente inovative. Această inițiativă nu doar că va contribui la îmbunătățirea calității serviciilor oferite, dar va și stimula mediul de afaceri local și va promova o competiție sănătoasă în industrie.”

Date de contact:

Nr. de tel.: 068 372 334

novaevent.eu

Abonează-te la articolele

Vip Magazin