Rodica Ciorănică la „Sincer cu tine”:„Nu voi sacrifica niciodată din calitatea proiectelor doar ca să rămân cu mai mulţi bani în portofel”

Citește câteva mărturisiri făcute de Rodica Ciorănică în podcast-ul „Sincer cu Tine”, realizat de Zina Bivol.

… Eu mult mai târziu am ajuns la mare. Dar părinţii mei încă niciodată. Îmi doresc mult să le fac o întâlnire. Cu marea.

Nu pot spune că am avut o copilărie suficient de îndestulată, la balul de absolvire al școlii din sat îmi amintesc că împrumutasem pantofii de la o mătușă și rochia de la alta. Dar am strălucit. Și nu doar datorită firelor de lurex argintiu din rochia violet. Pur și simplu m-am simţit frumoasă. Și felul în care ne simţim contează mai mult decât faptul că părinţii nu au avut bani de o rochie de bal. Era vara lui ‘92, mare sărăcie.

Poate părea greu de crezut, dar recunosc că nu am ajuns niciodată la confortul financiar pe care mi-l doresc. Nu voi sacrifica niciodată din calitatea proiectelor doar ca să rămân cu mai mulţi bani în portofel. Tot ce mi se pare că am câștigat, investesc în următoarea idee. Puţini vor crede acest lucru, din cauza că am o imagine de persoană care nu duce lipsă de nimic. Dar hai să fac o precizare – imaginea asta s-a lipit de mine pentru că VIP magazin scria despre oamenii care au reușit în viaţă, care au o viaţă mondenă strălucitoare. Și lumea m-a confundat cu ei. Or, eu eram printre ei pentru că aveam de relatat, asta era munca mea, nu și viaţa mea.

E greu să fii sincer cu tine și, de multe ori, îmi dau seama că fac unele chestii pentru că așa trebuie sau pentru că mie nu-mi place să renunţ la proiectele pe care le-am început. Eu greu renunţ la „construcţiile” mele, dar, la nevoie, aș putea să o iau oricând de la capăt. Sunt multe domenii care mi se par provocatoare.

Regret că Sergiu, tatăl Paulei, cel care a construit VIP magazin alături de mine, nu și-a trăit viaţa până la capăt. Eu mi-am dorit ca el să fie fericit, chiar alături de altă femeie, de ce nu?

Foarte mult, poate fără să știe, a făcut pentru mine Cătălin Giosan, prin propunerea de a face televiziune. Asta se întâmpla prin 2007, când am început seria de interviuri la PRO TV. Atunci oamenii erau mai deschiși, ne primeau în casele lor, acum nu mai vezi așa ceva. Acum nimeni nu mai vrea să lase camerele de luat vederi în casele lor. Lumea e rea și invidioasă. M-am despărţit cu durere de PRO TV, dar așa a trebuit să fie. Alfel, nu ar fi urmat o mulţime de proiecte bune cărora atunci nu le puteam oferi timp.

„Sincer cu tine” vreau să adune mult succes!

Urmărește interviul integral mai jos:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin