Senzualitate la cote maxime în cadrul evenimentului monden GP&Florange

Un eveniment monden, într-o seară de weekend, a adunat la Green Pub lume bună. Petrecerea a culminat, în mod neașteptat, cu o prezentare de lenjerie intimă de o frumusețe și senzualitate cuceritoare – semnată de brandul Florange. Rând pe rând, și-au făcut apariția în fața invitaților modele dantelate și pline de rafinament ce sunt nelipsite din sertărașele unei femei moderne. Acestora li s-a alăturat o colecție de bijuterii de lux, decorate cu pietre scumpe, și o serie de blănuri elegante de marca Furor. Nici bărbații nu au fost lăsați în umbră, pentru ei Florange a prezentat o colecție de boxeri, tricouri moderne, dar și blănuri. Defilarea s-a întipărit și mai mult în memoria invitaților la eveniment, datorită frumuseții femeilor care și-au lăsat corpurile „îmbrățișate” fin de lenjeria Florange, pentru a parcurge sala Green Pub în pas lent și senzual.

https://www.youtube.com/watch?v=l7kOQc2k7cE&feature=youtu.be

Calitate, stil și comoditate – acestea sunt trei principii ce stau la baza viziunii Florange – un brand francez ce se poziționează în topul brandurilor de lenjerie intimă și bijuterii în Europa, accesibil de doi ani la Chișinău, prin reprezentanță oficială. Deși oferă un produs de lux, Florange îl accesibilizează clienților săi prin prețuri atractive.

Revenind la atracțiile serii, curiozitatea celor prezenți a avut la bază și relaxarea într-un local proaspăt și original – Green pub cu invitatele de onoare Irina Bivol și Kătălina Rusu. Un local destinat timpului petrecut frumos, care acceptă cele mai îndrăznețe provocări și le transformă în momente memorabile.

Și, pentru că imaginile spun mai mult decât orice cuvinte, vă delectăm cu un video și cu o galerie de poze de la eveniment. Savurați-le!

Florange, www.florange.md, +37360775500

Green Pub, str. Alba Iulia 194/3, 022 854 234

Karaleya Make Up 078008148

Abonează-te la articolele

Vip Magazin