SURORILE OSOIANU – TRUPA ANULUI

COORDONARE: ZINA BIVOL

FOTO: IGOR GHERGHIȘAN

Cinci surori ca o primăvară

Se îndreaptă direct spre suflet, iar muzica lor cucerește tot mai multă lume. Surorile Osoianu, toate frumoase și unice. Chiar dacă între ele există o diferență de vârstă, pe scenă le poți vedea ca cinci picături de apă. Cu fiecare an auzim tot mai multe despre evoluția lor.

Rock-ul, folclorul românesc și vocea surorilor Osoianu prind tot mai mult contur, plus că s-au completat de minune și au creat momente de neuitat într-un duet cu Irina Rimes pentru un proiect care a fost pentru prima dată arătat la UNTOLD, cel mai mare festival de muzică electronică din Europa.

Tot în anul 2022, cele cinci surori au făcut primul turneu în România; au participat în cadrul evenimentului dedicat Marii Uniri la Alba Iulia; au intrat în finală pentru „Vocea României”; au participat la festivalul „Jazz în Chișinău”; au fost laureate ale Galei Excelenței Muzicale 2023… și lista continuă. Mii de oamenii au urmărit povestea pe care au creat-o împreună cu Lupii lui Calancea pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, iar poveștile lor de succes încă au multe de spus.

De data asta, nu o să le luăm la întrebări, ci pur și simplu o să le ascultăm cum cântă.

Cântați, dragi surori!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin