Tany Vander & Vasile Lungo despre viața de părinți

Se spune că anii bisecți sunt cu adevărat speciali. Și toată omenirea pare să se fi convins de acest lucru în ultimele 12 luni. Pe lângă faptul că multe planuri ne-au fost date peste cap din cauza pandemiei, totuși pentru mulți 2020 rămâne a fi cel mai frumos cadou. Și asta pentru că anume în acest an au devenit părinți. Cum au aflat despre marea noutate, ce prenume au ales pentru bebelușii lor, cu cine seamănă aceștia, dar și ce mesaje le-ar transmite copiilor lor în ziua când vor deveni maturi cu acte în regulă, veți afla de la eroii acestui proiect. Cine sunt ei, rămâne să-i descoperiți în câteva clipe. Dar, atenție! Urmează imagini care vor stârni multe amintiri și emoții. Sunteți gata?!

Adam

14.03.2020
2.600 kg
49 cm

Despre sarcină am aflat după o călătorie. Aveam termenul de o lună. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că anume în așa mod voi primi această veste. Am plâns. Iar emoțiile soțului meu m-au impresionat și mai mult. E un moment unic pentru orice cuplu.

Mereu credeam că voi avea un băiețel pe nume Rafael. Dar când am aflat că voi deveni mămică, ceva s-a schimbat. Nu știu de ce. Dar numele Adam îmi părea perfect. Nu m-am uitat la ce semnifică acesta. Sunt sigură că semnificația i-o va da singur când va crește mare. Eu doar am simțit că numele i se potrivește.

Toată lumea zice că Adam seamănă cu Vasile, deși sunt și unii care afirmă contrariul. Eu cred că el are trăsăturile deosebite ale tăticului său, dar caracterul e al meu. Dacă i se face foame brusc, exact ca și mie, Adam nu are timp să aștepte, el trebuie să mânânce atunci, în secunda aia sau dacă vrea să obțină ceva, o jucărie, spre exemplu, el face tot posibilul ca să ajungă la ea, găsește o cale cum să fie a lui.

Mi-aș dori să moștenească răbdarea lui Vasile și calmul lui de a acționa în diverse situații. Să aibă manierele lui și să crească precum tatăl său, un adevărat gentleman.

Adam este o personalitate, iar valorile pe care le va respecta depind de mediul în care se va dezvolta ca și copil, de activitățile pe care le va avea. Vreau să decidă el ce valori va promova. Vreau să fie un copil manierat, pozitiv, plin de pasiune, doar așa va face lucruri frumoase. Și să fie un copil fericit, astea contează cel mai mult.

Noi vom face tot posibilul ca 2020 să nu-l influențeze în niciun fel negativ. Adam e încă mic și nu sesizează multe momente, dar în orice situație vom face ca să se simtă el bine. Asta o promitem!

Adam, astăzi ai împlinit 18 ani, ești bărbat în toată firea. Nu știu cum au trecut pentru tine acești ani, însă pentru mine au fost cei mai frumoși și mai intensivi ani trăiți vreodată, deoarece odată cu apariția ta, viața mea, care până atunci era colorată și minunată, a devenit multicoloră și mai plină de sens. De fapt, tu ești sensul vieții mele.

Sunt mândră de cine ești și de toate succesele pe care le-ai obținut, sunt mândră că ești un bărbat atât de puternic, inteligent, ambițios și plin de viață. Sunt mândră că sunt mama ta!

Te iubesc!

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin