Top 100 Branduri 2016. Nefis /Produse de panificație/

Dulciuri NEFIS pentru orice vis! este sloganul pe care îl cunoaşte fiecare în Republica Moldova şi cartea de vizită a uneia dintre cele mai impunătoare companii în industria de patiserie din ţară, care se poate mândri astăzi şi cu renumele său în peste 25 de ţări ale lumii.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria brandului NEFIS începe în anul 1997 la Floreşti, odată cu fondarea primei fabrici a companiei. Prima producţie a fost lansată în februarie 1998. Dacă la început se produceau doar două tipuri de biscuiţi, astăzi, în asortimentul NEFIS se numără peste o sută de tipuri de produse: biscuiţi, napolitane, caramele, bomboane, snackuri.

La sfârşitul anului 2010, fabrica s-a mutat în s. Cojuşna, raionul Străşeni, într-o clădire nouă cu peste 5000 m.p. Fabrica deţine echipament de ultimă generaţie, care permite fabricarea produselor folosind cele mai noi tehnologii. La fabrica NEFIS lucrează mai mult de 400 de specialişti. Pe lângă Departamentul producere, compania are un departament de marketing şi vânzări, care include o echipă de agenţi şi merchandiseri, Departamentul export, Departamentul operatorilor. În companie operează adevăraţi profesionişti competenţi şi loiali, care fac parte dintr-o mare familie cu numele NEFIS.

VIZIUNE ȘI PROMOVARE

Promovarea produselor se manifestă prin multiple degustaţii, în acest fel oferind clienţilor posibilitatea să-și expună opiniile, ceea ce duce la evaluarea şi luarea în considerare a fiecărei păreri. Calitatea mărfii este un vector important al competitivităţii pe piaţă. Anume din această cauză, un rol crucial în asigurarea standardelor înalte îl deţine sistemul de management al calităţii din cadrul fabricii NEFIS, care este în conformitate cu standardele internaţionale.

Compania „NEFIS” a participat cu succes la cele mai mari expoziţii internaţionale din Germania, Bulgaria, Macedonia, Rusia, Ucraina, România, urmând şi altele. Astăzi, NEFIS este alegerea aproape a fiecărei familii din R. Moldova.

www_jantic_md-7-of-9_fmtBurcin şi Bora Kiliçoğlu, Directorii companiei NEFIS

„NEFIS este întotdeauna în pas cu tendinţele globale ale industriei de cofetărie, atât în materie de producţie, cât şi în ce privește tehnologiile de ambalare. Având un sortiment larg, NEFIS oferă produse pe placul oricui. Totuși, pentru a surprinde plăcut și mai departe clienţii, scopul de bază al companiei este dezvoltarea continuă şi lansarea de noi produse.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin