TOP BRANDURI 2019: „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș”

Afacerea pe care o are Ecaterina Alerguș te inspiră să trăiești viața frumos. Academia ei, cunoscută în țară, dar și peste hotare, schimbă chipul femeilor, oferind servicii de top din industria beauty. Anul 2019 i-a adus lauri și surprize frumoase, indicatori financiari demni de aprecieri, titluri ce îi confirmă profesionalismul și calitatea de manager înnăscut. Povestea de succes însă continuă într-un ritm trepidant, fapt ce poziționează „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș” în topul brandurilor cu nume.

PERFORMANȚELE DIN 2019

Ecaterina spune că anul acesta a fost de domeniul remarcabilului. Afacerea ei este unica instituție de profil din țară care, după absolvirea cursurilor, oferă diplome apreciate și recunoscute în Uniunea Europeană, performanța aceasta fiind posibilă din vara lui 2019. Acest avantaj oferă studenților Academiei şansa să muncească în sfera beauty în orice țară din spațiul UE.

Extinderea Academy Beauty by Ecaterina Alerguș în România, deschiderea salonului în comuna Voluntari, obținerea titlului de „Formator Internațional” și cel de reprezentant al companiei „Atelier International de Maquillange”, Paris. La vârsta de 27 de ani, tânăra are succesul banilor, iar bolidul de lux al familiei ei cucerește pe loc străzile capitalei. Ecaterina însă știe cum să gestioneze corect fiecare monedă, rămânând o fire calculată și atentă. Nu uităm și de zecile de premii, diplome și participări la evenimente din sfera frumuseții.

NOI ORIZONTURI

Fiind ambițioasă de fire, Ecaterina vrea să cucerească noi piețe de desfacere, îşi doreşte colaborări și contracte în mai multe țări și să își îndeplinească misiunea cu brio, cea de a face lumea și femeile mai frumoase. Pe lângă faptul că e importatorul oficial al unor cosmetice de top pentru profesioniștii din machiaj și hair styling (sediul afacerii fiind în România), Ecaterina a bătut palma cu parteneri internaționali din Italia, Franța, Germania, Spania și România, oferind oportunități de dezvoltare celor din domeniul frumuseții. Cum vă pare performanța de a încheia contracte până în anul 2023? Nouă ni se pare fabuloasă!

ECHIPA CELOR FRUMOȘI

Să muncești într-o afacere de beauty înseamnă să fii mereu creativ, dornic să schimbi lumea spre bine, iar oamenii din echipa Ecaterinei sunt oameni frumoși, la chip și la suflet. Șefa lor recunoaște că personalul e foarte important în dezvoltarea oricărui business. Cei 31 de angajați, vegheați atent de Ecaterina își dedică pasiunea și sufletul pentru a transforma viața clienților în una mai armonioasă. Eroina noastră știe că merită, că poate multe lucruri. Aprecierea și susținerea celor dragi vine ca un catalizator în calea performanțelor.

Ecaterina Alerguș, fondatoarea Academy Beauty by Ecaterina Alerguș

Deși am studiat Dreptul ( un domeniu opus afacerii mele), acest fapt mi-a ajutat mult în tot ceea ce fac, inclusiv la crearea brandului. Sunt o persoană iubitoare, ador tot ce înseamnă frumos, simț estetic rafinat și bun gust. Cred în ambiție, în muncă multă și scopuri bine conturate. Mi-am dorit ca afacerea mea să fie recunoscută, să avem cei mai tari specialiști în sfera beauty. Visul nostru a prins contur pas cu pas. Sunt rezultate ce fac parte din imaginea brandului nostru. Un moment important este și susținerea familiei mele. Ea este comoara mea de neprețuit și îi mulțumesc Domnului că o am.

Date de contact:

Facebook: Ekaterina Alerguș

Instagram: Ekaterina Alerguș

Academy Beauty Creative by Ekaterina Alerguș

Make-up Atelier Paris by Ekaterina Alerguș

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin