TOP BRANDURI 2019: CLINICA SANCOS

CME „Sancos” de mai bine de trei decenii își menține numele cu respect în domeniul medicinii, fiind prima clinică privată de la noi din țară. Până în prezent, calitatea serviciilor prestate, abordarea individuală și siguranța pacientului reprezintă cartea de vizită a instituției. Pe parcurs a fost completat portofoliul de cabinete și specializări, utilaje de ultimă oră și profesioniști care își demonstrează zi de zi experiența. Domeniul medical per general și cel al medicinii estetice este în progres, iar așteptările clienților tot mai mai înalte. CME „Sancos ” știe cum să ofere tot de ce au nevoie pacienții.

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Arhiva clinicii

NOUTĂȚI DE NOTA ZECE

Investiția în inovații atât tehnologice cât și informaționale a reprezentat prioritatea strategică a ultimilor ani de activitate a CME „Sancos”. În anul 2019 au fost făcute zece achiziții majore pentru serviciile instituției, fapt ce demonstrează că sănătatea pacientului merită să aibă parte de ultimele apariții în domeniul medical. Însă veștile bune nu se opresc aici. Am putea enumera următoarele:

Mamografia cu Invenia Abus

Un tip absolut nou de screening al glandelor mamare, cu o precizie a diagnosticului sporită, așa poate fi descrisă mamografia cu Invenia Abus .E o metodă neinvazivă, nedureroasă, fără contraindicații și reacţii adverse, întrucât nu utilizează razele X ca în cazul mamografiei clasice, dar are la bază ultrasunetul. La moment, este unicul utilaj de acest tip din Republica Moldova, iar scopul clinicii este să-l transforme într-un proiect de nivel național cât mai accesibil pentru toate femeile din țară.

Dermatoscopia digitală și „body mapping” cu ajutotul canfield Intelli Studio

Progresul științific revoluționează diagnosticarea corectă și precoce a leziunilor cutanate, a structurilor anormale de la nivelul pielii ori a altor leziuni care poate depista cancerul de piele, cât și permite digitalizarea lor și monitorizarea în timp. De asemenea, această metodă unică permite și realizarea unui „body mapping”, adică a unei hărți complete a alunițelor de pe întregul corp.

Dosarul medical electronic al pacientului

Dosarul medical electronic și Contul pacientului sunt instrumentele sigure prin care clienții au acces la toate informaţiile medicale și le oferă posibilitatea de a verifica oricând, chiar din faţa calculatorului, programările, consultaţiile, rezultatele analizelor sau costurile investigaţiilor. Toate datele medicale sunt păstrate în siguranță într -un singur loc, totul organizat și disponibil oricând online.

TINEREȚE ȘI FRUMUSEȚE

Cei de la clinica „Sancos” și-au completat metodele revoluționare dedicate tratamentului pielii, tenului, măsurilor de prevenire a îmbătrânirii. Clienții au posibilitatea să aleagă mai multe opțiuni:

Laser Luminis M22

Este o platformă modulară multi-aplicabilă pentru tratamentul a peste 30 de afecțiuni ale pielii și o metodă de epilare definitivă. Printre cele mai importante direcții de utilizare pot fi enumerate: tratarea leziunilor vasculare, a petelor pigmentare, cuperozei, rozaceei, telangiectaziei, consecințelor post acnee, cicatricilor și dilatației porilor.

Lifting facial non-invaziv cu HIFU JK Doublo gold

Reprezintă ultima tehnologie dovedită clinic pentru lifting facial și îmbunătățirea aspectului liniilor feței și ridurilor. Obții rezultate uimitoare doar de la o ședință sau două, fără a apela la chirurgia plastică.

Îngustarea taliei, fără îndepărtarea coastelor prin metoda Prof. Dr.Kudzaev

Operația nu este traumatizantă și nu necesită internare în clinică, deoarece este efectuată sub anestezie locală și nu durează mai mult de 45 de minute. Rezultatul? O talie îngustă de viespe, cu un profil armonios.

SOLUȚII ȘI RECUPERĂRI

Fibroscan

E o metodă revoluționară de diagnosticare a bolilor hepatice, creată special pentru detectarea gradului de afectare a ţesutului bolnav al ficatului. Investigația vine cu multiple avantaje: este simplu de realizat, se poate repeta o data la trei sau șase luni, rezultatul se oferă pe loc, pacientul nu trebuie sa rămână internat și, cel mai important, determină gradul de fibroză dintr-un volum hepatic mai mare.

Elastografia

Implică evaluarea cu ultrasunete a rigidității și elasticității țesuturilor, o nouă metodă de diagnostic diferențial al tumorilor maligne față de cele benigne, asociată ecografiei.

Recuperarea medicală și medicina fizică

De la medicul reabilitolog, dietician, specialiști în terapie manuală, aplicarea terapiilor alternative (acupunctură, fizioterapie), ortoped traumatolog, neurolog și o sală super dotată de kinetoterapie vă vor pune pe picioare la propriu, în cel mai scurt timp.

Obliterarea cu laser a venelor varicoase

E o metodă de tratament a varicelor, care implică o recuperare foarte rapidă, care nu necesită spitalizare, disconfortul în urma tratamentului este minim, durerile sunt aproape inexistente, iar cicatricile aproape lipsesc.

32 de ani de activitate

Valeriu Oglindă, director general clinica Sancos
Trăim timpurile când consumatorii dictează direcția afacerii, o așa zisă „economie a aşteptărilor”, în care avem de-a face cu clienți experimentaţi, foarte bine informaţi. Ei au o listă lungă de aşteptări înalte pe care le aplică pe fiecare serviciu și segment de pe piaţă, unde nu ai dreptul la greșeală, pentru că el, clientul va alege mereu pe „cel mai bun dintre cei buni”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin